2 Decembrie 2011 publicat în Copil 17 share-uri

Medicul pediatru este foarte important pentru copilul tau, in mainile si pregatirea lui sta sanatatea atat de delicata a micutului pe care il iubesti asa de mult. Ca parinte in general nu ai pregatire medicala, ca atare nu stii ce sa ceri medicului, dar pediatrul trebuie sa cunoasca exact pasii in sanatatea copilului tau, cand sa te cheme la cabinet, ce facotori de risc familial exista si cum sa ii urmareasca in timp si asa mai departe.

Tot un medic pediatru trebuie sa aiba grija sa va trimita anual la un consult oftalmologic si in sfera ORL. Spuneam mai sus ca este important ca pediatrul sa dezbrace copilul, pentru ca uinii copii pot avea de exemplu platfus si parintele sa nu observe sau alta problema de piele sau de schelet.

6. Daca are grija de psihicul dumneavoastra ca printe

Daca pediatrul este vorbaret, va explica importanta urmarii pasilor indicati de el sau importanta revenirii la consult, daca va explica o posibila patologie si totodata daca este deschis la sugestiile dumneavoastra atunci relatia medic-pacient este mult imbunatatita.

De exemplu daca parintele are o suspiciune pentru o boala pe care medicul o considera o iluzie, dar parintele ramane speriat, este indicat sa ii ofere o trimitere la un specialist pentru linistirea familiei, pentru ca si stresul parintilor este important si trebuie eliminat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

7. Are grija sa faca programari realiste?

Medicul pediatru trebuie sa aiba grija sa va cheme la control cu copilul astfel incat sa va si puteti deplasa. Mai exact trebuie sa va respecte timpul si programul, respectandu-l totodata si pe al sau. Mai mult, o programare realista se finalizeaza prin a sta la coada cel mult un sfert de ora si nu cu zecile de minute pana reusiti sa intrati in cabinet.

Daca sfaturile privind descoperirea unui peditru bun sunt clar construite, ne este insa dificil sa va spunem unde gasiti medici pediatri buni.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri