Gadgeturile pentru copii sunt nu doar colorate, cât și practice. Câteva sugestii de cadouri smart pe care să le faci celor mici, găsiți în selecția făcută de noi.

Dispozitivele cât mai colorate, cât mai variate ca funcții și cât mai practice sunt cu siguranță un punct de atracție pentru cei mici. Și dacă au ocazia să se și distreze pe seama lor, să le pună mintea la încercare și să îi provoace, cu atât mai bine. Noi am selectat pentru tine câteva astfel de accesorii care oferă oportunități de joacă online și offline, care să îi bucure pe copiii mereu puși pe șotii.

Ceas smartwatch Wonlex pentru copii  

Copiii sunt mereu la curent cu noutățile tehnice, așa că se vor descurca grozav cu un ceas inteligent. Modelul GW200S are GPS, WiFi buton SOS și monitorizare, funcție de telefon, Este un gadget potrivit și pentru părinții care vor să știe în permanență unde se află cei mici și să îi contacteze cu ușurință. Cu display mare este rezistent la praf, la stropi și are curea din silicon. Este interactiv și distractiv, dispunând de funcții multiple de amuzament.  

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Îl poți comanda aici

Căști stereo Bowtique Minnie Mouse: un super gadget funny pentru copii

Pentru că celor mici le place să asculte muzica preferată, cu siguranță că vor avea nevoie de niște căști personalizate. Din categoria gadgeturi pentru copii, căștile stereo cu model printat Minnie Mouse au dimensiune ajustabilă pe cap, se pot plia pentru transport și dispun de buton de control al volumului. Pot fi un cadou inspirat pentru cei pasionați de muzică.

Poti cumpara castile de aici

Boombox cu CD player și radio FM Disney Cars pentru cei mici

Vă amintiți de momentele din copilărie când totul era mai simplu, când era suficient să ascultați muzica la casetă la un casetofon învechit? Material vintage, nu glumă, acum pentru copii există un gadget care se numește boombox. Acesta are radio FM încorporat, CD Player, alimentare la adaptor (funcționează și pe baterii), 2 boxe. Va fi un produs atractiv pentru năstrușnicii care vor găsi în asta o alternativă la platformele online.

Îl poți comanda aici

Tabletă pentru copii 7 inch Kurio 2 Motion

O tabletă pentru copii este o oportunitate inedită pentru ei ca să învețe lucruri, să caute informații sau să citească. Cu Kurio 2 Motion părinții pot bloca orice aplicație destul de ușor, iar sistemul de management al lor este unul simplu. Se permite setarea limitelor de timp pentru jocul zilnic al fiecărei săptămâni, timpul zilnic al jocului și timpul destinat învățării, utilizarea maximă a sesiunii și multe altele! Se face acces la 150 de cărți electronice, la jocuri educaționale care stimulează gândirea și învățarea. Tableta este un gadget pentru copii, care nu are meniu în limba română, deci îi va ajuta să învețe și engleză.

O poți comanda aici

Gadgeturi pentru copii: consolă de jocuri Mini Retro

Built-in 620 de jocuri, pentru distracție pe săturate și bucuria celui mic! Consola de jocuri Mini Retro (pentru 8 biți) vine livrată cu 2 controlere de joc (duale cu fir), un cablu pentru TV, un manual de utilizare, o listă de jocuri și o cutie de ambalare. Consola de jocuri nu acceptă carduri de joc.

O poți comanda aici

Set cub multifunctional antistress: gadget fidget pentru copii

O propunere perfectă de cadou pentru copiii care nu își pot ține degetele nemișcate, care au energie de consumat și care îi va ajuta să se concentreze mai bine. Cuburile multifuncționale antistress pot fi luate oriunde: au trei butoane pentru click, funcție de joystick (pentru cei împătimiți de jocuri), funcție comutator Flip și o funcție care reduce stările de anxietate.

Îl poți comanda aici

Mai multe gadegturi smart si cool pentru copii la promotie aici.

Foto homepage: Aboltin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri