27 Aprilie 2012 publicat în Mami 20 share-uri

Daca in general stim care sunt caracteristicile de baza ale fiecarei zodii si cum acestea le influenteaza viata, horoscopul parintilor ne rezerva surprize pentru ca descoperim latura familiala a fiecarui semn. Care sa fie cel mai iubitor parinte? Cine este cel mai perfectionist?

Horoscopul parintilor – Portretele celor 12 zodii in lumea celor mici

Berbec – Un parinte model pentru copii

Parintii Berbec sunt lideri innascuti, curajosi, interesanti si pasionati de ceea ce fac, fapt pentru care vor fi mereu sursa de inspiratie a copiilor lor. Berbecul este un familist convins iar stilul de viata care i se potriveste este unul activ. Este genul de parinte care isi duce copiii in drumetii, in parc sa se plimbe cu bicicleta, la bazin sa inoate etc., insa care trebuie sa aiba grija sa nu devina foarte competitiv pentru a nu-i rani pe cei din jur. Un berbec mereu va spune ceea ce gandeste iar faptele sale vor trada starea emotionala si de cele mai multe ori se supara rapid dar ii trece la fel de rapid. Copiii lui vor stii exact ce simte parintele berbec pentru ca el se exteriorizeaza rapid. In parintele berbec copiii vor gasi o persoana blanda care ii va sprijini in tot ceea ce isi vor dori sa faca.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Taur – Parintele rabdator, practic si indulgent

Primul loc in inima unui Taur este familia lui. Restul aproape ca nici nu mai conteaza. El are mereu un zambet larg, are o imbratisare calda de dat si este, in general, o influenta foarte buna pentru copii. Parintele taur este foarte iubitor si isi rasfata copiii, uneori prea mult. Nu isi doreste decat sa ii vada fericiti pe cei mici, asa ca nu le poate refuza rugamintile de a le cumpara inghetata sau alte dulciuri, de a-i duce la film sau de a le cumpara lucrurile pe care si le doresc. Acest parinte trebuie sa aiba grija totusi sa isi hraneasca micutii si cu mancare sanatoasa si sa ii incurajeze sa faca miscare. Taurul isi va modela copiii dupa propriile principii de viata: dragoste, loialitate, munca si rabdare.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri