27 Aprilie 2012 publicat în Mami 20 share-uri

Daca in general stim care sunt caracteristicile de baza ale fiecarei zodii si cum acestea le influenteaza viata, horoscopul parintilor ne rezerva surprize pentru ca descoperim latura familiala a fiecarui semn. Care sa fie cel mai iubitor parinte? Cine este cel mai perfectionist?

Gemeni – Parintele care comunica cel mai bine


Gemenii au o inteligenta nativa uimitoare care, foarte adesea, ii impinge spre discutii spirituale, spre activitati intelectuale si distractive, asa ca nu fiti uimiti sa vedeti un astfel de parinte in mijlocul jocurilor „destepte” alaturi de familia sa. De fapt, gemenii sunt cei care sustin astfel de activitati si de discutii interesante. Gemenii sunt niste persoane curioase, cu opinii puternice si cu mintea ascutita, calitati pe care isi doresc sa le transmita si copiilor lor. Ei sunt cei mai buni interlocutori iar copiii se simt foarte bine sa le spuna ce au pe suflet. Copiii nu se vor plictisi niciodata in preajma gemenilor pentru ca ei sunt distractivi, creativi si interesanti. Singurul aspect pe care parintii gemeni trebuie sa il aiba in vedere este acela de a le oferi copiilor si stabilitate pentru ca au nevoie de asa ceva: mese in familie, ora de somn, teme, exercitii etc.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rac – Cel mai implicat parinte in viata copiilor

Nu exista in tot zodiacul parinte mai iubitor ca Racul. Acest nativ este absolut fascinat de tot ceea ce inseamna sarcina, nasterea si viata copilasului. El este un parinte iubitor, sensibil, protector si plin de compasiune. Racul este sufletul familiei, persoana care are grija de toti si de toate si care simte nevoia de a sari in ajutorul tuturor si de a face totul pentru cei dragi. Totusi, parintele Rac trebuie sa isi invete copiii sa fie independenti si sa aiba grija singuri de ei, pentru ca altfel, vor fi mult prea neajutorati si dependenti de parintele lor. De asemenea, pentru ca parintele Rac isi iubeste copiii foarte mult, are tendinta de a-i ridica pe acestia pe un piedestal si de a-i proteja de cei din jur care nu sunt „suficient de buni”.

Leu – Parintele mandru si iubitor

Leul este vedeta in familia sa: starile sale emotionale, curajul, enegia si dragostea sunt cele care seteaza ritmul de viata a partenerului de viata si a copiilor. El este un parinte iubitor caruia nu ii este frica sa isi exprime sentimentele, astfel ca micutii vor stii intotdeauna daca adultul este fericit sau daca are o zi mai proasta. Ii place sa fie in centrul atentiei si se simte neglijat si neapreciat atunci cand nu este. Parintele Leu este foarte generos cu cei dragi si adesea le place sa le faca tot felul de cadouri, sa ii rasfete cum stie el mai bine dar ii si place sa fie laudat si apreciat pentru eforturile depuse. Leul este mandru si orgolios dar este si nesigur. In adancul sufletului sau stie ca este iubit de catre cei dragi, iar episoadele de insecuritate trec rapid.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri