27 Aprilie 2012 publicat în Mami 20 share-uri

Daca in general stim care sunt caracteristicile de baza ale fiecarei zodii si cum acestea le influenteaza viata, horoscopul parintilor ne rezerva surprize pentru ca descoperim latura familiala a fiecarui semn. Care sa fie cel mai iubitor parinte? Cine este cel mai perfectionist?

Fecioara – Un parinte perfectionist

Se stie ca Fecioara este zodia perfectionista din horoscop, iar in calitate de parinte, aceasta calitate/defect nu se lasa nereamarcat/a. Standardele sale inalte sunt impuse si copiilor iar acest lucru nu este nu neaparat tocmai rau pentru ca Fecioara nu isi doreste decat binele lor. Ea vrea sa isi invete copiii ce inseamna responsabilitate, grija de sine, grija pentru lucrurile lor, grija pentru bunastarea si sanatatea lor. Parintele Fecioara este stabil si le ofera copiilor lor tot ceea ce vor desi uneori e strans la punga, dar acest lucru este tot in beneficiul copiilor, in viitor. Totusi, acest parinte perfectionist trebuie sa fie foarte atent la copii si la eforturile depuse de ei pentru a-l multumi si sa fie bucuros de orice progres, chiar daca nu ating standardele impuse.

Balanta – Parintele diplomat

Balanta are o fire calma, blanda, este mereu in cautarea unui echilibru si uraste conflictele. Ii place sa isi petreaca timpul alaturi de familie si sa le ofere celor dragi ce este mai bun. Este un bun model pentru copiii sai pentru ca stie cand trebuie sa puna piciorul in prag, sa le dea o lectie si stie si sa le insufle valori adevarate. Stie cand sa le ofere spatiu copiilor lor, stie cand au nevoie de cineva cu care sa comunice si stie cand sa ii impinga de la spate pentru a obtine ceea ce isi doresc. De asemenea, parintele Balanta isi va invata copiii ceva ce nu se invata la scoala: arta de a interactiona cu oamenii. Pentru ca sunt experti atunci cand vine vorba de relatiile cu cei din jur, Balantele isi vor invata copiii cum sa se comporte in societate, cum sa abordeze oamenii, cum sa ii respecte si cum sa rezolve conflictele. Iar plusul de stil pe care copiii lor il vor avea, tot de la parintele Balanta va fi mostenit si dezvoltat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Scorpion – Parintele distant si puternic

Parintele Scorpion este puternic din fire, rational, foarte misterios si, chiar daca isi da sau nu seama, el este de cele mai multe ori centrul familiei. El da tonul distractiei. Legatura cu copiii sai este foarte puternica, dar trebuie sa invete sa fie putin mai deschisi si sa isi exprime sentimentele, fricile si dorintele pentru a se apropia de cei mici si pentru a le castiga increderea. Parintele Scorpion este foarte inteligent si interesat in general de istorie si psihologie, calitati care il ajuta foarte mult atunci cand copiii au nevoie de supraveghere la scoala, la teme sau in alte activitati. De asemenea, Scorpionul este cunoscut pentru inteligenta sa emotionala care il ajuta sa inteleaga si sa ii motiveze foarte bine pe copii in asa fel incat ei sa isi atinga telurile dorite. Totusi, un parinte Scorpion ar trebui sa nu isi invete copiii sa fie la fel avizi dupa putere ca si ei.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri