27 Aprilie 2012 publicat în Mami 20 share-uri

Daca in general stim care sunt caracteristicile de baza ale fiecarei zodii si cum acestea le influenteaza viata, horoscopul parintilor ne rezerva surprize pentru ca descoperim latura familiala a fiecarui semn. Care sa fie cel mai iubitor parinte? Cine este cel mai perfectionist?

Sagetator – Parintele optimist si deschis la minte

Parintele Sagetator este un curios din fire, un aventuros, un entuziast, un om cu inima mare, un optimist si un fericit. El este ghidul perfect pentru copii in lume: ii invata sa priveasca mereu partea plina a paharului, sa nu se planga, sa infrunte greutatile vietii cu putere si sa nu se dea batuti niciodata. Nu este genul de parinte care sa isi limiteze copiii, din contra, le da mana libera sa experimenteze si sa descopere, dar stie si cand sa puna piciorul in prag si sa le spuna unde au gresit, ce e rau si ce e bine. El prefera ca cei mici sa invete pe pielea lor, nu sa le tina mereu prelegeri. De asemenea, pentru un parinte Sagetator nimic nu este mai important decat educatia copiilor sai, fapt pentru care ii va incurajara pe cei mici sa invete tot ceea ce pot, cat pot de mult, atat la scoala, cat si acasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Capricorn – Parintele ancorat in munca

Ne-am obisnuit cu acest nativ sa fie pasionat de munca lui atat de mult incat sa isi neglijeze celelalte aspecte ale vietii, nu? Si in calitate de parinte Capricornul isi pastreaza acest atribut. Dat fiind ca acum este parinte, probabil o sa se incapataneze sa munceasca si mai mult pentru a le asigura copiilor sai tot ceea ce au nevoie si tot ce e mai bun. Partea cea mai buna la Capricorni este ca ei isi doresc constant sa devina cei mai buni, iar atunci cand e loc de mai bine in relatia cu copiii, cu siguranta va face eforturi pentru a imbunatati ceva. De asemenea, parintele Capricorn isi va invata copiii care este valoarea banilor, a muncii, a timpului, ce inseamna increderea si cat de importanta este ea. Capricornul este o figura autoritara si nu vor fi rare cazurile in care copiii ii vor respecta si se vor simti chiar putin intimidati. Parintele Capricorn ar trebui sa invete sa se mai deschida putin si sa isi exprime sentimentele.


Varsator – Parintele care sustine creativitatea

Varsatorul are un mod unic de a vedea lucrurile si de a-si trai viata. Parintele Varsator le va oferi libertate copiilor sai si ii va incuraja sa isi dezvolte spiritul liber, artistic si sa se diferentieze de altii prin ceva al lor. Copiii acestui nativ vor invata o lectie valoroasa: limitele fara limite. Parintele Varsator este o persoana inteligenta, curioasa, cu o minte deschisa dar este loial, stabil si capabil de a intretine si cladi o familie sanatoasa. El este un model pentru oricine pentru ca traieste avand perspectiva viitorului si nu este niciodata prins in trecut. El se preocupa foarte mult de dezvoltarea intelectuala a copiilor lui dar trebuie sa invete sa se deschida emotional fata de ei, sa fie mai iubitori si sa le raspunda nevoilor atunci cand sunt suparati sau tristi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri