9 Iulie 2012 publicat în Mami 43 share-uri

“Omida mancacioasa” (”The Very Hungry Caterpillar”), una dintre cele mai bine vandute carti pentru copii din toate timpurile si cel mai popular titlu al lui Eric Carle, a fost editata de Cartea Copiilor in editie bilingva, romana-engleza. De la lansare, din 1969, pana in prezent, „Omida mancacioasa” a fost tradusa in 47 de limbi si s-a vandut in peste 30 de milioane de exemplare. Lansata in limba romana in anul 2007, cartea a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate titluri ale editurii Cartea Copiilor.

Cartea, recomandata copiilor intre 0 si 6 ani, este disponibila pe site-ul editurii – www.carteacopiilor.ro, la pretul de 21 de lei. Paginile cartonate, cu decupaje si colturi rotunjite, transforma cartea intr-o adevarata jucarie, atractiva si rezistenta .

Din colectia Eric Carle de la editura Cartea Copiilor mai fac parte “Vrei sa fii prietenul meu?”, “1, 2, 3… hai la Zoo!”, „Prima mea carte despre numere”, „Prima mea carte despre culori” si „Prima mea carte despre forme”. In plus, Cartea Copiilor pune la dispozitia celor mici si planse de colorat cu Omida mancacioasa, ce pot fi descarcate de pe site.

Comentarii despre carte de la parinti:

Cristina C., Cluj:

I-am citit povestea baietelului meu care are 1 an si trei luni si i-a placut foarte mult. Ea ne-a ajutat sa invatam mai usor fructele marul, para pruna…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Ioana N., Bucuresti:

Nici nu speram ca baietelul nostru de sase luni sa priveasca cu atata atentie ilustratiile lui Eric Carle. Este de-a dreptul fascinat de cele doua carticele-obiect pe care le avem de la editura dvs - Omida mancacioasa si Prima mea carte despre culori. Le priveste, le pipaie, isi baga degetelele prin gaurelele facute de omida mancacioasa, incearca sa intoarca singur paginile. Calitatea exceptionala a tiparului, dar si a ilustratiilor fac ca aceste carticele sa fie o incantare si pentru noi, parintii. Asteptam si alte carti de acelasi autor si va felicitam pentru alegerile editoriale.

Anca T., SUA:

Eric Carle este autorul/ilustratorul nostru preferat. Se distinge prin povestile simple inspirate din natura si prin tehnica folosita pentru ilustratiile viu colorate. Cu fiecare carte citita copiii au posibilitatea sa invete cate ceva nou si sa admire desenele care sunt de fapt, arta. Locuind in SUA avem acces nelimitat la carti pentru copii prin bibliotecile publice. Cartile lui Eric Carle nu lipsesc dintre ceea ce citim saptamanal. Copiii mei (6 ani si 2 ani) vor sa citeasca aceeasi carte de nenumarate ori. Prin urmare, am achizitionat "Omida mancacioasa" si alte cateva titluri de acelasi autor pentru a le avea permanent in casa. Prezente in gradinite si scoli, cartile sale dezvolta imaginatia si sunt sursa de inspiratie la clasele de lucru manual. Gasim cartile moderne, educative, atragand atentia catre arta si frumos. Cu mult entuziasm, felicit Editura Cartea Copiilor pentru traducerea si publicarea acestor minunate carti pentru copiii din Romania.”

Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Virginia N., Constanta:

Va scriu de drag, am aflat abia ieri adresa dvs. de site... si sunt incantata de lucrarea pe care o faceti! Am ales cu cei mici ai nostri, dintre toate cartile pt copii expuse la o librarie din Constanta, tocmai Omida mancacioasa... apoi am aflat mai multe de pe site-ul dvs despre Eric Carle. Puiul nostru cel mic (1 an 1/2) e foarte incantat de omiduta si ii place teribil sa cerceteze cu degetelul lui curios gaurelele pe care le-a facut omiduta in toate cele. E o carte foarte reusita, iar tehnica si cromatica folosite de Eric Carle sunt atragatoare. E o carte care m-a cucerit si pe mine...! Cred ca astfel de carti sunt binevenite la varsta primei copilarii. Fetita cea mare (6 ani) e foarte incantata sa o citeasca... ba chiar fratiorului cel mic! Felicitari inca o data pentru editura si site si... succes in continuare! Suntem cu ochii pe voi!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri