23 August 2013 publicat în Mami 26 share-uri

Caruciorul este unul dintre elementele care nu trebuie sa lipseasca niciunui parinte odata cu venirea pe lume a micutului lor. De multe ori insa, alegerea unui carucior ridica multe probleme si parintii isi pun o multime de intrebari in ceea ce priveste achizitionarea unui carucior potrivit pentru copilul lor. Specialistul Kidz va vine in ajutor cu o serie de sfaturi utile despre criteriile de care trebuie sa tineti seama in alegerea caruciorului ideal.

• Franele

Un alt criteriu care trebuie luat in calcul in momentul in care achizitionati caruciorul este reprezentat de frane, care, pentru cele mai multe carucioare, sunt niste pene care blocheaza rotile. Franele trebuie sa fie usor de manevrat cu piciorul si sa tina caruciorul pe loc pe o suprafata plata.

• Rotile

Cel mai bine ar fi ca rotile sa fie din cauciuc, si nu din plastic, deoarece acestea rezista mai mult si sunt si mai putin zgomotoase, fapt ce nu va tulbura somnul bebelusului din timpul plimbarii. De asemenea, este foarte important ca rotile sa fie bidimensionale, astfel incat caruciorul sa poata fi manevrat cu usurinta in orice directie.

• Capacitatea de pliere si depozitare

Carucioarele pliabile pot fi stranse si depozitate in locuri mici, astfel incat sa le puteti lua cu dumneavoastra in calatorii, in masina, in lift sau, pur si simplu, daca nu aveti o casa prea spatioasa, sa il depozitati intr-un sifonier.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Principiile de bază ale mașinii CNC Ghid pentru alegerea mobilierului interior

De asemenea, aveti grija si la greutatea si stabilitatea caruciorului, deoarece nu va fi intotdeauna cineva cu dumneavoastra care sa va ajute sa mutati caruciorul, sa urcati sau sa coborati treptele etc.

• Materialul din care este fabricat

Materialele din care este fabricat caruciorul reprezinta un alt aspect important de care trebuie sa tineti seama atunci cand cumparati un carucior. Aveti grija sa alegeti un carucior confectionat dintr-o stofa impermeabila si din textile pe care sa le puteti detasa si curata usor.

V-ar mai putea interesa si:

Carucior Iron 2 in 1

Carucior Trilogy 2013

Landou auto 2013

Aparatoare de ploaie Twin

Sistem modular 3 in 1

Foto bebe in carucior@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri