Confesiunea unei mame: Îmi cresc băieții astfel încât să își iubească soțiile mai mult decât pe mine

15 Ianuarie 2019 publicat în Mami 15 share-uri

Îndatorirea mea de mamă este să le ofer băieților mei o viață frumoasă, plină de amintiri și de iubire necondiționată, dar nu și să le spun pe cine să iubească.

Nikki Pennington este autoare a blogului grieftohope.blogspot.com  și mama a trei copii, 3 băieți pe care îi iubește ca pe ochii pe cap și pe care își dorește să îi crească astfel încât să devină oameni frumoși, care să trăiască și să iubească frumos.

Într-un articol publicat pe herviewfromhome.com și într-o postare foarte populara pe Facebook, Nikki își mărturisește punctul de vedere vizavi de locul pe care o mamă ar trebui să îl ocupe în inima băiatului devenit mai târziu adult. Articolul său este un apel către toate mamele de băieți să îi crească astfel încât, la maturitate, aceștia să se poarte cu femeile și soțiile iubite la fel cum ne-am dori la rândul nostru să fim tratate și iubite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 cărți numai bune de citit în perioada Sărbătorilor de iarnă   Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc?
  • Esti in cautare de jucarii si jocuri educative? Vino la Garbo Smart Parenting! Pe 13 aprilie 2019, la Baby Spa în cadrul Aviației Wellness Center va avea loc evenimentul Garbo Smart Parenting – educație prin joc si joacă. Te poti inscrie aici.

Confesiunea unei mame: Am 3 băieți și îi cresc astfel încât să își iubească soțiile mai mult decât mă iubesc pe mine...

Am 3 băieți și îi cresc astfel încât să își iubească soțiile mai mult decât mă iubesc pe mine...

Într-o bună zi, fiecare dintre băieții mei mă va lăsa pentru o Ea și mă pregătesc de acum să îi las în mâinile acestor femei. Femei care nu vor avea amintiri cu ei când au fost mici. Femei care nu i-au ținut de mână cât i-am ținut eu. Femei care poate că nu vor ști că am petrecut toți acești ani, toate aceste nopți fără de somn crescând bărbații la care ele visau.

Horoscop de Lună Plină: Top 4 zodii pe care Luna Plină le influențează cel mai puternic în următoarele 14 zile. Vor trece prin mari schimbări! Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans

Cred că toată această chestiune începe când sunt tineri, nu când înaintează în vârstă. Așa că am nevoie ca fiii mei să știe că mama lor va fi întotdeauna pentru ei aici… dar să conștientizeze că mama lor nu va întotdeauna singura femeie din viața lor.

Și acest lucru este OK.

Îndatorirea mea de mamă este să le ofer o viață frumoasă, plină de amintiri și de iubire necondiționată. Să îi ajut să își stabilească țeluri și să creadă în visurile lor. Nu este însă de datoria mea să le spun pe cine să iubească.

Dar, atunci când vor alege pe cineva, mi-aș dori ca fiii mei să își iubească soțiile necondiționat și fără nicio reținere că eu aș putea să mă simt mai puțin iubită. Vreau ca fiecare dintre fiii mei să știe că este OK să fie alături de femeia iubită și să îi ofere tot sprijinul întotdeauna. Vreau ca ea să devină unica femeie pentru el.

UN NOU MAGAZIN CALVIN KLEIN JEANS ÎN BĂNEASA SHOPPING CITY Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi bani? Editura Librex lansează ”Gândește și vei fi bogat”, cea mai bună carte motivațională a tuturor timpurilor

Este de datoria mea de mamă sa cresc bărbați care să își iubească soțiile din toată inima. Bărbați care nu vor simți niciodată nevoia de a trebui să aleagă între soție și mama, știind în schimb că le pot iubi pe amândouă. Vreau ca ei să știe că a-și iubi soțiile mai mult decât pe mine nu înseamnă că pe mine nu mă vor mai iubi. Înseamnă că i-am crescut pe fiecare dintre ei să fie acel bărbat de care soția lui are nevoie, acel bărbat care știe cât de prețioasă este soția lui, acel bărbat care nu va simți niciodată nevoia de a alege deoarece alegerea a fost făcută în ziua în care și-au schimbat jurămintele și au devenit o singură ființă.

Sper că mi-am crescut băieții suficient de bine încât, într-o zi, dacă această situație ar apărea totuși, ei să își aleagă soția în defavoarea mea – de fiecare dată. Îmi cresc băieții astfel încât să nu se lepede de soțiile lor – și nu o să îi iubesc mai puțin pentru asta.

Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2023: ce planuri are Cupidon de 14 februarie pentru fiecare zodie în parte

Vreau ca fiii mei să știe că pe cine iubesc ei, iubesc și eu. Și ca indiferent de ce s-ar întâmpla, eu o să fiu întotdeauna mama lor. O să îi încurajez de la distanță pe băieții pe care i-am crescut până au devenit bărbați să își iubească soțiile mai mult, de fiecare dată.

Autor: Nikki Pennington

Foto ilustrativă: Christin Lola /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri