Asa cu mentionam si in prima parte a acestui articol, exista nenumarate tehnici de a aduce pe lume cat mai usor un bebelus sanatos, dar poate nici nu ai auzit de unele din ele. Pentru a fi cat mai pregatita pentru momentul nasterii, echipa Kidz s-a gandit sa faca o mica trece in revista a acestor tehnici.

Asa cu mentionam si in prima parte a acestui articol, exista nenumarate tehnici de a aduce pe lume cat mai usor un bebelus sanatos, dar poate nici nu ai auzit de unele din ele. Pentru a fi cat mai pregatita pentru momentul nasterii, echipa Kidz s-a gandit sa faca o mica trece in revista a acestor tehnici.

5. Metoda Bradley

Principiul acestei metode de nastere naturala creata de catre doctorul Robert Bradley este ca o mamica sanatoasa sa aduca pe lume un nou-nascut sanatos, fara ajutorul medicamentelor sau al interventiilor chirurgicale, ci doar folosind relaxarea ca o forma de a scapa de durerile nasterii.

Ca si la cursurile prenatale Lamaze, si la cursurile Bradley, partenerii invata despre sarcina, alimentatia corecta in timpul sarcinii, metode de relaxare si de respiratie in timpul travaliului, procedurile medicale din timpul nasterii, despre cezariana, anestezie si alte medicamente folosite pentru minimizarea durerilor, dar se axeaza mai mult pe invatarea tehnicilor de inlaturare a durerilor nasterii, folosindu-se mult de implicarea sotului, care are rol de “antrenor”, sustinandu-si partenera.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Dar metoda Bradley nu promoveaza prea mult tehnicile de respiratie, spunand ca acestea pot duce la epuizare, ameteala, hiperventilatie si posibil scaderea oxigenului fatului. Viitoarele mamici ce adopta aceasta metoda aleg pentru travaliu o respiratie usoara, dar profunda, intr-un mediu cat mai linistit.

Mai multe informatii despre metoda Bradley poti afla citind articolul “Naste natural prin metoda Bradley!”.

6. Nasterea sub hipnoza

Aceasta metoda este una foarte recent aparuta. Nasterea sub hipnoza este o metoda unica de relaxare si educatie prenatala bazata pe tehnici de hipnoza ce permit femeii sa nasca cat mai natural cu putinta, folosindu-si instinctele cu care a fost inzestrata de “mama natura”.

Prin intermediul hipnozei, se poate obtine relaxarea maxima a organismului in care durerile resimtite sunt controlate de catre creier, muschii lucrand in continuare in timpul travaliului. O femeie hipnotizata se simte ca si cand ar visa cu ochii deschisi.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Pentru a afla mai multe despre hipnoza si ce beneficii are aceasta in timpul travaliului, citeste articolul “Nasterea sub hipnoza”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri