19 August 2013 publicat în Preconceptie 26 share-uri

Pentru multe cupluri, sexul viitorului bebelus este foarte important, mai ales daca in familie mai exista 2 sau mai multi copii de acelasi sex. Noi v-am pregatit 9 metode inedite pentru a deveni parintii unui baietel.

7. „Cand?”

Pentru a va creste sansele de a avea un baietel, atunci ar fi bine sa alegeti noptile cand luna este la patrar pentru a concepe copilul. Noptile cu luna plina favorizeaza nasterea fetitelor.

8. Metoda folosirii siropului de tuse

Unele studii arata ca probabilitatea aparitiei unui baiat este mai mare daca femeile iau inaintea contactului sexual sirop de tuse, deoarece acesta subtiaza mucoasa cervicala, creand conditii mai favorabile pentru cromozomii Y.

9. O ceasca de cafea inainte?

E o vorba din batrani, dar se spune ca sansele de a avea un baietel cresc considerabil daca partenerul consuma inainte de actul sexual o cafea. De ce? Pentru ca o ceasca de cafea i-ar da un impuls de energie partenerului tau.

Va recomandam si:

6 Metode ca sa faci baiat

6 Cele mai tari metode de a ramane insarcinata

7 Metode de conceptie ca sa faci baiat

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

5 Metode de la bunica sa alegi sexul copilului

Conceperea unui copil - Mituri si adevaruri despre fertilitate

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri