Multe femei se intreaba daca in anumite situatii sau in urma unor contacte sexuale mai mult sau mai putin spontane ar putea ramane insarcinate. Unele dintre acestea isi doresc sarcina, insa altele... sunt chiar terifiate de gandul unei posibile graviditati.

7 intrebari si raspunsuri despre sarcina

Daca am contacte sexuale neprotejate in timpul sangerarilor menstruale pot ramane insarcinata?

Sansele nu sunt foarte mari, dar sunt posibile in pecial la femeile cu varsta pana in 30 de ani. Aceasta pentru ca ciclul menstrual inca mai prezinta “surprze”, se mai modifica din cand in cand si pot sa apara de asemenea ovulatii spontane. In cazul de fata, posibilitatea de a ramane insarcinata este data tocmai de ovulatia spontana care se poate produce imediat dupa ciclul menstrual. Spermatozoizii rezista in organele genitale feminine chiar si pana la 5 zile, astfel ca daca femeia are o ovulatie spontana la 3-4 zile de la ultima zi de sangerare uterina poate sa ramana insarcinata daca in acea ultima zi de sangerare a intretinut contacte sexuale neprotejate.

Daca nu a ejaculat in vagin, dar nu ne-am protejat, pot ramane insarcinata?

Sansele exista pentru ca in timpul penetrarii barbatul elimina o picatura de lichid pe care nu o simte si care poata sa apara in orice moment al actului sexual. Acest lichid poate contine spermatozoizi, asadar exista sansa de a ramane insarcinata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Pot ramane insarcinata daca nu am avut orgasm?

Desigur ca o sarcina este posibila din aceleasi motive explicate la intrebarea precedenta. Orgasmul nu are nicio legatura cu posibilitatea de a ramane insarcinata, ci doar cu placerea sexuala.

Daca penetrarea dureaza doar cateva secunde, pot ramane insarcinata?

Desi posibilitatea este mica, totusi daca barbatul era foarte excitat exista posibilitatea sa fi secretat acea picatura de care am vorbit mai sus, astfel ca femeia poate ramane insarcinata.

Daca “ne-am jucat” in zona genitala, pot ramane insarcinata?

Exista mai multe tipuri de “jocuri”. Unul este acela in care barbatul poate ejacula, isi atinge lichidul spermatic apoi cu degetul se “joaca” in zona genitala a femeii. In acest caz exista sansa de a ramane insarcinata. De asemenea in cazul “sexului uscat” cand nu exista penetrare, ci doar contact local ale organelor sexuale, exista posibilitatea de a ramane insarcinata daca partenerul a ejaculat. In cazul “sexului prin haine” nu prea exista sansa de a ramane insarcinata decat daca lichidul spermatic a ajuns in zona genitala a femeii.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Dupa sexul in apa pot ramane insarcinata?

In apa spermatozoizii traiesc foarte putin, practic sansa de a ramane insarcinata daca el a ejaculat in apa este foarte mica, sansele cresc insa daca ejacularea s-a produs intravaginal.

Pot ramane insarcinata dupa sex anal?

Sansele sunt foarte mici, dar exista posibilitatea ca sperma sa se scurga din anus in vagin, orificiul vaginal fiind foarte aproape de cel anal.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri