Perioada fertila reprezinta cel mai important indice al fertilitatii femeii. Cunoasterea perioadei fertile este utila atat pentru cele care doresc sa ramana insarcinate, cat si pentru cele care au in plan sa evite o sarcina.

Alte teste de fertilitate

Fertile Focus – acesta este un test de fertilitate care determina perioada de ovulatie din saliva. Spre deosebire de testul standard, acesta poate fi reutilizat, avand aspectul unui ruj. Acest test identifica cele mai fertile zile cu o acuratete foarte mare.

Fertilcheck Plus – acesta este un test util atat pentru femei cat si pentru barbati, avand teste pentru ambele sexe si putand prezenta cel mai bine situatia fertila a cuplului in momentul conceperii. Testele pentru barbati masoara numarul spermatozoizilor din sperma, iar cel pentru femei masoara hormonul FSH din urina. Testele sunt foarte usor de utilizat si au rezultate sensibile.

Biocheck contine doua teste pentru perioada ferila a femeii, acestea depistand nvelul FSH-ului (hormonul foloculostimulant) din urina de dimineata. Astfel pot determina nu doar perioada fertila, ci si o posibila cauza de infertiliatte – testul arata daca FSH scade sau nu posibilitatea femeii de a ramane insarcinata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri