Sfaturi utile pentru proaspete gravidute, ce ai de facut si cum sa te pregatesti

28 Decembrie 2021 publicat în Sarcina 15 share-uri

Te pregatesti sa aduci pe lume un copil? Felicitari, mamico! Urmeaza o perioada cu adevarat speciala, ce va culmina cu cel mai frumos moment din viata ta: nasterea puiului tau! Emotii care mai de care isi vor face locul in mintea ta si este cat se poate de normal sa fie asa. In fond, sarcina si nasterea sunt niste etape unice si marete, fara a supraevalua in vreun fel ceea ce traiesti.

Poate abia ai aflat de sarcina si te intrebi daca nu cumva e prea devreme sa te pui pe cautat informatii legate de nastere si ceva resurse pentru dupa nastere sau poate ai fost coplesita de multe alte lucruri si te-ai trezit pe ultima suta de metri, gandindu-te ca e prea tarziu sa te mai informezi acum. Indiferent in ce barca esti, nu exista nici ‘’prea devreme’’ si nici ‘’prea tarziu’’, mai ales ca, spre norocul generatiilor noastre, internetul ne pune la dispozitie surse valoroase de informare la care putem apela in orice moment.

Am adunat in acest articol informatii pretioase de care sa te folosesti pentru a te asigura ca vei avea parte de o nastere de neuitat, asa cum orice mama o merita. In plus, am strans pentru tine cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le ai dupa ce nasti, pentru ca minunea ta proaspat sosita printre noi sa fie primita cum se cuvine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Pentru momentul in care iti vei aduce bebelusul pe lume, iti recomandam sa te informezi asupra optiunilor pe care le ai in materie de doctor si maternitate, bazandu-te pe ceea ce spun altii despre spitale, respectiv medici. Astfel, vei decide daca nasti la stat ori la privat, daca in asigurarea ta medicala intra si clinica pe care ai ales-o, daca maternitatea este deschisa catre un plan de nasteri etc.

Citeste cat de multe povesti despre nastere cu locatiile si medicii care te intereseaza, nu te sfii sa pui intrebari persoanelor care au experienta si fa-ti o lista cu ceea ce crezi ca ti se potriveste tie. Mergi in clinica respectiva, fa-ti o programare la medicii de pe short list si vezi cu care ai cea mai buna chimie. Asta nu doar ca o sa te faca sa iei o decizie informata, dar o sa iti si dea incredere in tine si in intregul proces.

Cu cat stii mai multe lucruri despre ce implica nasterea si perioada imediat urmatoare, cu atat vei putea sa te pregatesti din timp cu tot ceea ce este necesar perioadei post-partum. Pentru inceput, trebuie sa te concentrezi pe a oferi copilului un mediu cat se poate de sigur, asadar vom enumera mai jos cele mai importante obiecte care nu ar trebui sa-ti lipseasca dupa ce nasti: >> Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sursa foto: Fotografie creată de Monika Balciuniene, de la Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri