28 Octombrie 2011 publicat în Sarcina 42 share-uri

Ai aflat vestea care te face sa radiezi: vei fi mamica! Pentru a trai aceste 9 luni, dar si perioada imediat urmatoare in deplina liniste si fericire, fara grija efectelor inestetice cauzate de vergeturi sau modificarea volumului sanilor, fara teama unei nasteri dificile si mai ales fara stresul colicilor bebelusului, alege sa folosesti uleiurile naturale! Pielea ta va fi mereu fina, neteda si perfect pregatita pentru marele eveniment! In plus, cel mic iti va zambi si el recunoscator!

Sfat: In timpul sarcinii, sanii iti maresc volumul si devin mai sensibili si mai tensionati. Pentru a diminua aceasta senzatie neplacuta, clatiti zona cu un jet de apa rece dupa baie sau dus, inainte de a o masa cu uleiul pentru sarcina.

Ulei de masaj pentru perineu – este un produs natural, special conceput pentru pregatirea unei nasteri usoare, prin stimularea elasticitatii perineului, fiind recomandat incepand cu saptamana 34 de sarcina. Acest ulei contine uleiuri esentiale de salvia sclarea si trandafir, ulei de migdale, vitamina E si germeni de grau. Aceasta compozitie relaxeaza tesutul perineului si ii stimuleaza elasticitatea. Pentru rezultate cat mai eficiente este indicata aplicarea lui de 3-4 ori pe saptamana, timp de 5-10 minute.

Ulei pentru stimularea lactatiei – este un produs natural pe baza de ulei de migdale si continut de uleiuri esentiale de fenicul, chimen si maghiran, indicat pentru stimularea lactatiei in perioada de alaptare. Masajul cu aceasta compozitie inedita stimuleaza circulatia sangvina a tesutului mamar si produce implicit un efect de incalzire al pieptului. Cel mai bine este sa se foloseasca de mai multe ori pe zi, dar numai incepand cu a 38-a saptamana de sarcina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri