20 Ianuarie 2012 publicat în Tati 11 share-uri

Prietenia animalelor de companie genereaza experiente benefice ce vin sa sustina dezvoltarea emotionala a copiilor si ii ajuta sa deprinda un comportament responsabil fata de acestea, cat si fata de familie si prieteni.

Potrivit unui studiu recent publicat de catre National Institutes of Health din Marea Britanie, copiii care cresc alaturi de un animal de companie isi dezvolta mult mai bine abilitatile de interactiune si socializare cu oamenii, iar aceasta experienta le este de ajutor pe tot parcursul vietii. Ei invata de la o varsta frageda ce inseamna prietenia si afectiunea si cum sa devina mai responsabili, prin asumarea consecintelor faptelor lor.

In Romania traiesc aproximativ 8 milioane de catei si pisici, conform datelor studiului realiazat de catre Federatia Europeana a Industriei Producatoare de Hrana pentru Animale (FEDIAF) si care si-a propus sa afle din punct de vedere statistic cum arata in cifre populatia de animale de companie din tarile Uniunii Europene si Europa in anul 2010. Pe primul loc se situeaza Rusia cu o populatie de 12 milioane de caini si 18 milioane de pisici, pe locul al doilea Marea Britanie cu 8 milioane de catei si 11 milioane de pisici, iar pe locul al treilea Franta cu 11 milioane de pisici si 7,5 milioane de catei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri
Comunicat de presa

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri