Copiii traiesc in lumea lor. Iar pentru aceasta este necesar si un mobilier corespunzator. Va propunem un taburet pentru copii usor de realizat, pe care dumneavoastra il puteti vopsi singuri, dupa dorinta, in cele mai variate culori. Sau – pentru a fi si mai distractiv – impreuna cu copiii dumneavoastra!

Comunicat de presa

Copiii traiesc in lumea lor. Iar pentru aceasta este necesar si un mobilier corespunzator. Va propunem un taburet pentru copii usor de realizat, pe care dumneavoastra il puteti vopsi singuri, dupa dorinta, in cele mai variate culori. Sau – pentru a fi si mai distractiv – impreuna cu copiii dumneavoastra!

Urmatoarele instructiuni de montaj sunt valabile pentru placile semigroase din fibre (MDF) cu grosimea de 19 mm. Daca folositi alte materiale sau grosimi, va trebuie sa va adaptati in mod corespunzator lista de produse. Solicitati taierea placilor necesare la magazinul pentru materiale de constructii sau cereti acest lucru unui tamplar.

Taburetul propriu-zis este format, din considerente de stabilitate, din doua parti suprapuse: o baza in forma de masa dintr-o placa suport si bare de prindere pentru insurubare, iar constructia este prevazuta cu picioare tip coltar si tablie de sezut. Frontul are numai un rol estetic; forma acestuia este la alegerea dumneavoastra (schita se gaseste pe https://www.bosch-do-it.ro/mam/bosch-pt-centralpool/diy/houseofbosch/projects/konstruktion_schablone_kinderhocker.pdf).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Materiale necesare:
• Ferastrau vertical (puteti alege intre PST 650, PST 700 E, PST 900 PEL sau statia de taiere PLS 300 de la Bosch)
• Slefuitor
• Masina de gaurit cu percutie (puteti alege intre PSB 500 RE, PSB 500 RA, PSB 650 RE, PSB 750 RCE, PSB 850-2 RE de la Bosch)
• Masina de insurubat cu acumulator (puteti alege intre surubelnitele IXO, PSR Select sau PSR 7,2 LI de la Bosch)
• Eventual un pistol de stropit
• Sistem de pulverizare fina
• Set burghie pentru lemn
• Zencuitor
• Hartie de slefuit, granulatie 120 – 240
• Metru de tamplarie, creion moale, guma de sters, ascutitoare
• Capre de lemn
• Chit pentru lemn sau chit auto
• Placa semigroasa din fibre (placa MDF), de 19 mm.

Pasul 1: Imbinarea prin insurubare a picioarelor coltar

Executati gauri pregatitoare in placile late pentru picioarele scaunului, in vederea asamblarii prin insurubare cu cele inguste, cu masina de gaurit si burghiul pentru lemn de 4 mm. Adanciti gaurile pe partea exterioara la dimensiunile capului de surub, apoi mai tarziu acoperiti capetele suruburilor cu material de spacluire, astfel incat sa nu se mai vada deloc, dupa tratarea suprafetei. Imbinati prin insurubare, in forma de coltar, o placa lata si una ingusta pentru picioarele scaunului, cu suruburi cu cap inecat de 3,5 x 40 mm.

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Sfat util pentru insurubarea a doua piese de lemn

Intotdeauna executati in piesa care urmeaza a se insuruba prima o gaura pregatitoare cu 0,5 pana la 1 mm mai mare decat diametrul surubului; gaura trebuie largita pentru capul de surub. In cea de-a doua piesa executati intotdeauna o gaura pregatitoare cu 1 mm mai mica decat diametrul surubului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri