Copiii traiesc in lumea lor. Iar pentru aceasta este necesar si un mobilier corespunzator. Va propunem un taburet pentru copii usor de realizat, pe care dumneavoastra il puteti vopsi singuri, dupa dorinta, in cele mai variate culori. Sau – pentru a fi si mai distractiv – impreuna cu copiii dumneavoastra!

Pasul 2: Gaurirea prealabila a barelor de legatura

Cele patru bare de legatura se insurubeaza din spate in picioarele tip coltar cu placile late pentru picioarele scaunului si cu cele inguste. In acest scop gauriti preliminar pe cele doua parti barele de legatura cu masina de gaurit si burghiul pentru lemn de 5 mm. Aveti grija sa alternati gaurile in cruce, dar nu gauriti niciodata la aceeasi inaltime, pentru ca suruburile sa nu se loveasca unul pe celalalt in bara comuna.

Pasul 3: Imbinarea placii inferioare si a barelor de legatura

Asezati placa suport pe caprele de lucru si aliniati barele de legatura deasupra
colturilor. Marcati cu creionul partile interioare ale barelor de legatura pe placa suport; acum sunt insemnate suprafetele patrate pe care sunt asezate barele de legatura sub placa suport. Determinati centrele acestora, trasand liniile diagonale din colturile lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Executati gauri pregatitoare cu masina de gaurit si burghiul pentru lemn de 4 mm prin centrele marcate, in placa suport si adanciti gaurile, pentru ca ulterior capul suruburilor sa ramana iesit in afara deasupra suprafetei. Acum aliniati barele de legatura din nou in colturi si insurubati-le prin placa suport cu suruburile cu cap inecat de 3,5 x 40 mm.

Pasul 4: Imbinarea picioarelor tip coltar cu baza

Asezati baza formata din placa suport si barele de legatura pe suprafata de lucru astfel incat barele sa fie indreptate in sus. Acum puneti un picior tip coltar confectionat la Pasul 1 pe barele de legatura. Insurubati piciorul tip coltar prin gaurile pregatitoare cu barele de legatura, folosind masina de insurubat cu acumulator si suruburile cu cap inecat de 4 x 50 mm. Pentru cele doua suruburi de pe partea interioara a barelor de legatura trebuie sa le desprindeti din nou picioarele de masa de placa suport, deoarece spatiul dintre ele este prea ingust si nu permite manevrarea masinii de insurubat cu acumulator.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Pasul 5: Insurubarea placii de sezut

Executati cu masina de gaurit si burghiul pentru lemn de 4 mm patru gauri in placa suport si adanciti-le pe partea inferioara a acesteia. Puneti placa de sezut pe o suprafata neteda si aliniati subansamblul picioarelor in colturi la nivel cu aceasta. Apoi insurubati placa cu subansamblul picioarelor, cu masina de insurubat cu acumulator si suruburi cu cap inecat de 3,5 x 40 mm. Taburetul propriu-zis este acum gata.

Pasul 6: Decuparea conturului pe placa frontala

Farmecul special pe care piesa noastra de mobilier pentru copii il are este conferit de placa frontala, montata pe o latura ingusta a taburetului

Fixati placa frontala cu conturul transferat cu doua meghine pentru lemn pe suprafata de lucru. Folositi ca de obicei doua cale, pentru a evita aparitia darelor de presare pe piesa de lucru. Acum decupati conturul cu ferastraul vertical si panza de ferastrau pentru taieri curbe.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri