Copiii traiesc in lumea lor. Iar pentru aceasta este necesar si un mobilier corespunzator. Va propunem un taburet pentru copii usor de realizat, pe care dumneavoastra il puteti vopsi singuri, dupa dorinta, in cele mai variate culori. Sau – pentru a fi si mai distractiv – impreuna cu copiii dumneavoastra!

Pasul 7: Imbinarea placii de contur/placii frontale cu taburetul

Executati cu masina de gaurit si burghiul pentru lemn de 4 mm cate doua gauri patrunse in latura ingusta a picioarelor si adanciti-le dinspre spate. Fixati placa in menghine, la inaltimea dorita sau conform specificatiilor din schita noastra. In final, insurubati placa, din partea din spate, prin picioarele scaunului, cu masina de insurubat cu acumulator si suruburi cu cap inecat de 4 x 90 mm.

Pasul 8: Prelucrarea suprafetelor

Pentru a obtine o suprafata de calitate cat mai buna, inainte de asamblarea corpului de mobilier ar trebui sa va dedicati pregatirii acesteia. Aceasta este in special recomandabil in cazul sistemului de lac din doua componente prezentat aici.
Mai intai umpleti cu spaclul si chit pentru lemn sau chit auto gaurile de suruburi - daca exista - din suprafetele expuse privirii ale placilor MDF. Dupa uscare (respectati specificatiile producatorului!) neteziti locurile respective cu hartie de slefuit de granulatie 120.
Apoi fatetati muchiile tuturor pieselor din MDF, prelucrandu-le cu hartie de slefuit de granulatie 180 in unghi 45°, astfel incat sa se formeze o mica tesitura. Prelucrati placile MDF cu slefuitorul si hartia de slefuit de granulatie 180.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Pasul 9: Tratarea suprafetelor

Mai intai cititi atent indrumarile de prelucrare si pe cele privind siguranta si protectia muncii ale producatorului. Lucrati intr-o incapere bine aerisita si evitati sa fumati, sa mancati sau sa beti in timpul lucrului.
Aplicati filer de grunduit cu trafaletul sau eventual cu un sistem de pulverizare a vopselelor. Lasati-l sa se usuce bine.
Daca in etapa urmatoare doriti sa folositi un alt produs de pulverizare cu sistemul dumneavoastra de pulverizare fina, trebuie sa schimbati rezervorul de vopsea.

Sfaturi utile pentru MDF

MDF-ul are suprafete puternic absorbante. In acest sens, trebuie sa acordati mai multa atentie - adica sa aplicati mai multe straturi - in special pe canturi. Puteti evita chituirea dificila cu filer (asa se numeste izolarea suprafetelor absorbante), folosind MDF cu folie de grund. Aceasta asigura o acoperire perfecta fara fileri – cel putin pe suprafete.
Slefuiti fin suprafetele si canturile gata grunduite; mariti in acest scop granulatia hartiei de slefuit de la 180 la 220 si pana la 240.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri