17 Iulie 2013 publicat în Tati 1 share-uri

Pentru crearea biroului va propunem un decor de basm si de safari. Il puteti realiza si dupa propriile dumneavoastra dorinte – sau dupa dorintele copiilor dumneavoastra.

Acum marcati cu creionul conturul talpilor de sustinere si al blatului de masa, pe peretele posterior. Dati din nou masa la o parte si executati gaurile pregatitoare pentru insurubarea in mijlocul conturului. Nu uitati sa adanciti gaurile pe partea din spate a peretelui posterior!

Asezati masa cu partea anterioara in jos, pe caprele de lemn, si ajustati peretele posterior la aceasta. Montati peretele posterior pe masa cu masina de insurubat cu acumulator si suruburile de 4 x 40 mm.

Sfat util pentru insurubarea a doua piese de lemn:

Intotdeauna executati in piesa care urmeaza a se insuruba prima o gaura pregatitoare cu 0,5 pana la 1 mm mai mare decat diametrul surubului; gaura trebuie largita pentru capul de surub. In cea de-a doua piesa, executati intotdeauna o gaura pregatitoare cu 1 mm mai mica decat diametrul surubului.

Pasul 4: Prelucrarea suprafetelor

Pentru a obtine o suprafata de calitate cat mai buna, inainte de asamblarea corpului de mobilier ar trebui sa va dedicati pregatirii acesteia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Mai intai umpleti cu spaclul si chitul pentru lemn sau chitul auto gaurile de suruburi din suprafetele expuse privirii ale placilor MDF. Dupa uscare (respectati specificatiile producatorului!) neteziti locurile respective cu hartia de slefuit de granulatie 120.

Apoi tesiti muchiile tuturor pieselor din MDF, prelucrandu-le cu hartia de slefuit de granulatie 120 in unghi de 45 de grade, astfel incat sa se formeze o mica tesitura. Prelucrati suprafata placilor MDF cu slefuitorul si hartia de slefuit de granulatie 120 – 180.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri