17 Iulie 2013 publicat în Tati 1 share-uri

Pentru crearea biroului va propunem un decor de basm si de safari. Il puteti realiza si dupa propriile dumneavoastra dorinte – sau dupa dorintele copiilor dumneavoastra.

Pasul 5: Tratarea suprafetelor

Mai intai cititi atent indrumarile de prelucrare si pe cele privind siguranta si protectia muncii ale producatorului. Lucrati intr-o incapere bine aerisita si evitati sa fumati, sa mancati sau sa beti in timpul lucrului.

Aplicati filer de grunduit cu trafaletul sau eventual cu un sistem de pulverizare a vopselelor. Lasati-l sa se usuce bine.

Daca in etapa urmatoare doriti sa folositi un alt produs de pulverizare cu sistemul dumneavoastra de pulverizare fina, trebuie sa schimbati rezervorul de vopsea.

Sfaturi utile pentru MDF:

MDF-ul are suprafete puternic absorbante. In acest sens, trebuie sa acordati mai multa atentie - adica sa aplicati mai multe straturi - in special pe canturi. Puteti evita chituirea dificila cu filer (asa se numeste izolarea suprafetelor absorbante), folosind MDF cu folie de grund. Aceasta asigura o acoperire perfecta fara fileri – cel putin pe suprafete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Slefuiti fin suprafetele si canturile gata grunduite; mariti in acest scop granulatia hartiei de slefuit de la 120 la 180 si pana la 240.

Pasul 6: Lacuirea suprafetelor vizibile

Lacurile sunt disponibile in multe variante si categorii de pret. Factorii hotaratori ai alegerii lacului sunt prelucrablitatea, dotarea dumneavoastra tehnica de acasa si cerintele legate de calitatea si de rezistenta in timp a suprafetei prelucrate. Solicitati consultanta de la distribuitorul autorizat. Daca nu aveti prea multa experienta in lacuire este recomandabil sa exersati putin pe o piesa de proba.

Cele mai frumoase si mai bune rezultate le obtineti cu lacurile acrilice. Aceste lacuri care pot fi diluate cu apa se aplica extrem de usor si de rapid cu un sistem de pulverizare fina.

Turnati lacul in rezervorul de vopsea si diluati-l eventual cu putina apa. Reglati jetul stropit la duza si cantitatea de lac cu rozeta de reglare, folosind o placa de proba. Jetul de pulverizare poate fi reglat orizontal, respectiv vertical pe suprafete si in jet conic pe muchii. Lacuiti cel mai bine mai intai canturile interioare, apoi pe cele exterioare si, in cele din urma, suprafetele prin treceri uniforme, paralele.

Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Citeste si:

Pas cu pas: Cum sa faci un taburet pentru copii

Iti recomandam si:

Scaun multifunctional 3 in 1

Patut balansoar Mos Ene

Pat pliabil Moonlight

Scaun de masa Hello Kitty

Lampa de veghe cu senzor

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri