17 Iulie 2013 publicat în Tati 1 share-uri

Pentru crearea biroului va propunem un decor de basm si de safari. Il puteti realiza si dupa propriile dumneavoastra dorinte – sau dupa dorintele copiilor dumneavoastra.

Pasul 1: Pregatirea si montarea coltarilor de imbinare

Coltarii din aluminiu, cu care veti imbina placile , se gasesc sub forma de profile de aluminiu la magazinele de materiale de constructii. Ii puteti taia cu ferastraul vertical, ferastraul circular sau chiar si cu ferastraul circular manual. In acest scop, reglati turatia sau numarul de curse astfel incat sa fie cat mai mic. In timpul taierii purtati ochelarii de protectie, pentru a va proteja ochii de aschiile de metal. Nu folositi si pentru lemn panza de ferastrau utilizata la taierea aluminiului.

Executati gaurile din coltari cu masina de gaurit si burghiul universal de 4 mm. Adanciti-le cu partea interioara a coltarilor cu acelasi zencuitor pe care-l folositi si pentru lemn.

Asezati acum o latura pe fata exterioara si pozitionati coltarul coplanar cu muchia de sus. Montati-o acolo cu masina de insurubat cu acumulator si suruburi de 4 x 17 mm. Procedati similar si la cealalta talpa de sustinere.


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Pasul 2: Imbinarea talpilor de sustinere cu blatul de masa

Asezati una dintre talpile de sustinere cu coltarul insurubat cu muchia sa anterioara pe suprafata de lucru. Acum ajustati la aceasta blatul de masa cu muchia laterala respectiva. Montati talpa de sustinere cu masina de insurubat cu acumulator si suruburi de 4 x 17 mm. Dupa ce ati insurubat la fel si cealalta talpa de sustinere, masa este gata, dar fara peretele posterior si de aceea este inca putin instabila lateral.

Pasul 3: Decuparea si montarea peretelui posterior

Trasati cu creionul conturul pe marginea superioara a placii peretelui posterior. Specificatiile dimensionale le gasiti in schita noastra: https://www.bosch-do-it.ro/mam/bosch-pt-centralpool/diy/houseofbosch/projects/konstruktion_schablone_kinderschreibtisch.pdf.

Decupati modelul cu ferastraul vertical, intotdeauna pe cat posibil deasupra liniei trasate cu creionul. Cu cat veti conduce mai precis ferastraul de-a lungul liniei, cu atat mai putina munca de finisare cu pila de lemn si hartia de slefuit va mai ramane pentru indreptarea ulterioara.

Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Asezati acum peretele posterior cu partea sa din spate pe suprafata de lucru si ajustati masa cu muchiile sale posterioare la acesta. Pozitia exacta o gasiti in schita noastra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri