Dintr-o perspectiva pur traditionala, parcurile de distractie reprezinta alternativa unei zile de vacanta alaturi de familie. Dincolo de relaxare si educatie, exista insa frenezia unei aventuri de fiecare data altfel, daca ne gandim la cele nu mai putin de 17 roller coasters din parcul Cedar Point, Ohio.

Disneyland Paris

Disneyland Paris ramane clasicul parcurilor de distractie, din Paris pana in Statele Unite sau Tokyo. Cine nu a auzit de celebrii Mickey Mouse si Minnie? Varianta franceza promite si mai mult amuzament cu faimosul cuplu al benzilor desenate franceze, Asterix si Obelix in Parc Asterix. Pentru senzatii tari, La Tonnere de Zeus (Thunder of Zeus) nu este recomandat celor mai slabi de duh!

Magic Kingdom at Walt Disney World, Lake Buena Vista, Fla.

Magic Kingdom este inima Walt Disney World, unde personajele costumate apartinand benzilor desenate Disney acapareaza strazile alaturi de mii de fani din lumea intreaga. Roller-coaster-ul Space Mountains merita incercat, in timp ce Castelul Cenusaresei (Cinderella’s Castle), replica a castelului bavarez Neuschwanstein, ne aminteste de copilarie. Atractia taramului fermecat din Orlando nu poate fi decat Skull Kingdom, un castel bantuit care ridica nivelul adrenalinei. Daca Mickey si Minnie vi se par mult prea dragalasi, trebuie sa optati pentru o tura in imperiul groazei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri

Tokyo Disneyland si Sanrio Puroland, Tokyo

Disney a cunoscut un megasucces mondial, dovada si multimea parcurilor tematice care prezinta creatiile talentatilor artisti Walt Disney. Tokyo Disneyland este parte a acestui complex de parcuri, incluzand Tokyo DisneySea si hoteluri celebre, si este primul parc Disney construit in afara Statelor Unite. Structurat pe sapte teme majore, parcul ne invita sa ne bucuram de Big Thunder Mountain in Westernland, un traseu de patru minute de-a lungul unei mine bantuite. Tot in Tokyo, Sanrio Puroland are o tema cel putin la fel de popular ca Mickey Mouse: este vorba de celebra pisica Hello Kitty. Succes garantat din partea sexului frumos care adora acest personaj. Sanrio Character Boat Ride si Kitty’s House sunt printre cele mai populare atractii, unde va puteti poza alaturi de Hello Kitty.
Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri