Banca Comerciala Romana (BCR) si partenerii sai sociali lanseaza proiectul educational BCR Sperante, o initiativa menita sa sprijine educatia muzicala a unor copii si tineri talentati dar cu mijloace financiare modeste. Proiectul a fost initiat de catre BCR si compania good.bee, cu sustinerea Radio Romania si se deruleaza in strans parteneriat cu ONG-urile Salvati Copiii si Romani CRISS.

Spectacolul marcheaza totodata debutul campaniei de strangere de fonduri pentru sustinerea financiara a educatiei copiilor si derularea etapelor viitoare ale proiectului. Pentru a intregi bugetul proiectului, BCR desfasoara o ampla campanie de antrenare a propriilor angajatii, precum si a cat mai multor clienti si parteneri de afaceri. Acestia pot contribui direct prin cumpararea CD-ului sau donatii si sponsorizari catre cele doua fundatii partenere.

“Suntem increzatori ca vom reusi sa strangem banii necesari pentru ca acesti copii sa-si dezvolte personalitatea si sa-si cultive talentul, transformand visul in realitatea unei cariere muzicale. Ei au de partea lor sustinerea unei companii puternice, a unor ONG-uri de renume, Salvati Copiii si Romani Criss, precum si un parteneriat strans cu Radio Romania. Impreuna putem face muzica sa se auda.” a precizat Ramona Chirila, Sef Departament Afaceri Comunitare BCR.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Proiectul BCR Sperante este inca o fateta a implicarii proactive a BCR in dezvoltarea comunitatii orin proiecte intrate deja in constiinta publica - Finantele Mele, Marea Enciclopedie, parteneriatul cu fundatia Salvati Copiii, Realitatile la Bani Marunti, Scoala de Bani etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri