29 August 2012 publicat în Copil 3 share-uri

Just Fold este un proiect realizat de designer-ul Claudiu Stefan, care vrea sa incurajeze imaginatia copiilor, dar si a parintilor printr-o serie de jucarii, care se realizeaza doar din hartie pliata.

Simplitatea este de cele mai multe ori cea mai complicata metoda prin care poti ajunge la un zambet cat casa.

Just Fold este un proiect realizat de designer-ul Claudiu Stefan, care vrea sa incurajeze imaginatia copiilor, dar si a parintilor printr-o serie de jucarii, care se realizeaza doar din hartie pliata, fara sa fie nevoie de lipici sau o foarfeca pentru a ajunge la rezulatul final.

Transformand “Do It Yorsefl-ul” in “Fold It Yourself” ne scapa de o groaza de probleme: nu mai suntem cu ochii in patru atunci cand cei mici pun mana pe o foarfeca, sa nu care cumva sa se raneasca si nici nu mai umplem toata casa de lipici.

Ceea ce este insa si mai fain este faptul ca jucariile sunt facute practic de noi, asadar emotia de la final, atunci cand avem jucaria finalizata, nu se compara cu niciun alt sentiment pe care l-am avea daca am cumpara o jucarie din magazin, fie ea si cea mai colorata dintre toate.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri