Copiii merita incaltaminte de cea mai buna calitate, iar la ECCO gasesti cizme si ghete de iarna super confortabile si functionale, cu un look modern si dragalas, astfel incat cei mici sa arate in pas cu moda in timp ce exploreaza iarna si descopera aventuri de neuitat!

comunicat de presa

Ghetele si cizmele ECCO pentru copii sunt special create pentru a oferi picioarelor in crestere suportul si confortul de care au nevoie pentru a se dezvolta sanatos:

SUNT REZISTENTE: usor de incaltat, flexibile si confortabile, cizmele ECCO ofera picioarelor amortizare de lunga durata si un nivel de confort maxim, de dimineata pana seara.
CALDUROASE SI MOI: pielea ECCO asigura caldura, confort si un mediu uscat pentru picioarele copiilor, indiferent de vreme.
IMPERMEABILE: membrana GORE-TEX® absoarbe umezeala si pastreaza piciorul curat, chiar daca afara ploua sau ninge.

Pentru cei foarte mici, ghetele ECCO Mimic sunt exact ce ai nevoie pentru a te asigura ca picioarele bebelusului tau sunt la adapost de frig si umezeala, indiferent de vremea de afara. Sistemul de inchidere cu benzi reglabile iti permite sa il incalti pe cel mic in doi timpi si trei miscari, iar gheata se va fixa perfect pe picior, asigurand confort maxim si suport de dimineata pana seara. Talpa din poliuretan este usoara, flexibila si aderenta, iar captuseala cu membrana GORE-TEX absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Leagăn pentru toată copilăria Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Fetitele vor fi cele mai fericite cu ECCO Aspen in picioare, deoarece aceste cizme sunt incantatoare cu cromatica lor vesela si detaliile jucause, de la fermoare si nasturi colorati la tinte discret stralucitoare si catarame. In plus, cizmele ECCO Aspen sunt impermeabile si extrem de comode, cu talpa din poliuretan ce permite miscarea corecta a piciorului si sistem de inchidere cu fermoar care face ca incaltarea sa fie rapida si usoara.

ECCO Biom Hike Infant si ECCO Biom Hike Kids sunt ghetele care ii vor face pe copii sa indrageasca si mai mult zapada! Special create pentru a face fata frigului, umezelii si zapezii, ECCO Biom Hike Kids/ Infant sunt confectionate din materiale de inalta calitate, impermeabile si foarte comode. Talpa usoara din poliuretan face ca aceste ghete sa fie flexibile in timpul mersului, iar tehnologia ECCO Biom permite miscarea corecta a piciorului. Impermeabile si calduroase, ghetele ECCO Biom Hike protejeaza picioarele celor mici, oricat de activi ar fi ei si indiferent de mediul in care se joaca. Cat e ziua de lunga, fara sa resimta vreun disconfort!

Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Ghetele si cizmele ECCO pentru copii, sezonul toamna-iarna 2015, sunt disponibile in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri