29 Iulie 2013 publicat în Bebe 31 share-uri

Procesul de diversificare a alimentatiei este un pas deosebit de important in cresterea si dezvoltarea bebelusului care, pe langa introducerea de alimente solide, presupune si diversificarea accesoriilor necesare pentru masa. Noi ti-am pregatit o lista cu cateva dintre lucrurile care nu trebuie sa iti lipseasca in momentul in care treci la diversificarea alimentatiei celui mic.

Diversificarea alimentatiei bebelusilor este un pas foarte important din viata micutului tau si una dintre cele mai importante schimbari. In procesul de diversificare a alimentatiei, nu conteaza numai alimentele, ci si felul in care sunt preparate, instrumentele de gatit, tacamurile pentru bebelusi, scaunele de masa si alte accesorii, care sa faca din masa celui mic un moment de placere, dar si de amuzament.

Accesorii necesare pentru diversificarea alimentatiei

Odata cu diversificarea alimentatiei, ai nevoie de ustensile noi care sa iti faciliteze acest proces sa se desfasoare rapid si fara prea mult stres pentru tine sau cel mic. Noi ti-am pregatit o intreaga lista cu lucrurile de care ai nevoie odata cu introducerea alimentelor solide in alimentatie:

Storcator de fructe si blender – sunt foarte utile in prepararea piureurilor si a sucurilor din fructe si legume, ajutandu-va sa economisiti timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Scaun de masa – acesta este un accesoriu de nelipsit pentru momentul in care incepe diversificarea, pentru ca micutul tau sa poata sta confortabil la masa intr-o pozitie verticala bine sustinuta.

Bavete – pentru a-I proteja hainutele, deoarece bebelusul va avea tendinta sa imprastie mancarea pe el si in jurul lui.

Castronase si lingurite de plastic – acestea sunt utile, deoarece sunt usoare si cel mic se va descurca sa manance si sa tina singur lingurita in mana. In plus, exista o gama variata de castronase colorate sau cu personaje din povesti, care cu siguranta il vor atrage pe micut si ii vor spori pofta de mancare.

Iti recomandam si:

Set pentru luat masa 5 piese

Cana Easy Drink

Set castron cu capac+cana

Cana care nu se varsa

Set 2 lingurite din plastic

Pahare din plastic cu capac – ideale pentru pastrarea mancarii in frigider sau pentru transportul acesteia in cazul in care hranirea copilului nu se face acasa.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Canuta cu cioc – este foarte utila in tranzitia de la biberon la cana obisnuita si este prevazuta cu un capac tuguiat, care il ajuta pe cel mic sa bea lichidele mai usor decat cu o cana obisnuita.

Cana termoizolanta – aceasta pastreaza bauturile reci sau calde indiferent de anotimpul in care ne aflam, astfel ca micutul tau isi va putea bea ceaiul sau apa la o temperatura adecvata, oriunde s-ar afla.

Lingurite termosensibile – acestea isi schimba culoarea din rosu in galben daca temperatura mancarii este prea ridicata, evitand in acest fel posibilele accidente.

Aparat de vidat.

Te-ar mai putea interesa si:

Baveta frotir

Baveta plastic

Castronel Hello Kitty

Scaun multifunctional 3 in 1

Scaun de masa Smarty

Scaun inalt Junior

Citeste si:

Diversificarea alimentatiei bebelusului dupa varsta

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

4 sau 7 zile pentru un aliment nou?

Autodiversificarea la bebelusi

Alimente interzise bebelusilor

Profita acum de promotia pe care Kidz.ro ti-o pune la dispozitie - transport gratuit in perioada 22.07.2013 - 05.07.2013, pentru comenzi mai mari de 80 ron din categoria .

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri