Primele tale experiente legate de plansul bebelusului se vor baza pe incercare si nereusita, deoarece, ca proaspata mamica nu vei sti sa interpretezi mesajele pe care bebelusul ti le transmite prin plans.

Acorda-i atentia ta! Cateodata, micutul poate plange deoarece simte nevoia de afectiune si atentie din partea ta. Vorbeste-i, apropie-te de el, canta-i un cantec de leagan si danseaza cu el in brate. Un cantecel duios poate face minuni- nu trebuie sa fii o mare cantareata ca sa faci acest lucru, iar daca nu stii cantece de leagan, poti improviza pe moment. Dansul se poate dovedi si el folositor, fiind asemanat cu leganatul. Uneori, bebelusii se linistesc daca asculta muzica clasica, in special Mozzart.

O plimbare in aer liber se poate dovedi utila! Uneori, micutul se plictiseste si el si o schimbare de mediu se poate dovedi folositoare. Echipeaza-l pe bebe si pregatiti-va impreuna pentru o plimbare linistita in parc. Atmosfera de afara, soarele caldut, aerul si plimbarea il vor calma si il vor obosi in acelasi timp, lasand loc unul somnic bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Daca ai incercat pana acum tot ce-ti statea in putere pentru a-l linisti pe bebe si toate metodele au dat gres, ar trebui sa-l lasi sa se linisteasca singur, deoarece cateodata si bebelusul are nevoie de liniste si vrea sa fie lasat in pace.

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri