30 Aprilie 2012 publicat în Copil 26 share-uri

Poate grupa sanguina sa influenteze personalitatea unui copil? Sangele este hrana cea mai importanta a corpului, iar daca grupa de sange difera, acest lucru inseamna ca si organismele functioneaza diferit, nu?

Temperamentul copilului in functie de grupa sanguina

Poate grupa sanguina sa influenteze personalitatea unui copil? Doctorul neuropat James D’Adamo si fiul sau, Peter D’Adamo cred si sustin cu tarie acest lucru iar studiile stiintifice nu fac decat sa confirme teoriile celor doi. Sangele este hrana cea mai importanta a corpului, iar daca grupa de sange difera, acest lucru inseamna ca si organismele functioneaza diferit, nu? Asadar, descoperind grupa sanguina a unui copil, dobandim mai multe informatii asupra personalitatii sale, care sunt plusurile si minusurile intelectuale si fizice si nu numai.

Personalitatea unui copil cu grupa 0

Copiii care au grupa sanguina 0 sunt mai robusti, au un corp puternic, uneori atletic si au nevoie sa si-l munceasca. Cheia succesului la acesti copii este sa imbine activitatea fizica cu cea intelectuala. Acesti copii stapanesc arta socializarii, sunt foarte deschisi si foarte prietenosi, tocmai de aceea sunt foarte populari in grupurile de prieteni, dar au tendinta uneori de a se izola.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Trebuie sa fiti atenti atunci cand incep sa isi faca temele sau cand se apuca de proiecte noi pentru ca, desi sunt foarte entuziasti la inceput, isi vor pierde interesul destul de repede. Sunt niste copii deschisi la minte dar si la vorba si daca vor avea ceva de spus, cu siguranta ca nimic nu ii va retine.

De asemenea, acesti micuti sunt foarte independenti, isi iau viata in propriile manute si, poate, tocmai de aceea sunt foarte increzatori in sine. Sunt inteligenti si sunt adesea atrasi de profesorii si de materiile mai practice, interactive si interesante. Spuneam mai devreme ca ideal pentru acesti micuti ar fi sa imbine activitatea fizica cu cea intelectuala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri