30 Aprilie 2012 publicat în Copil 26 share-uri

Poate grupa sanguina sa influenteze personalitatea unui copil? Sangele este hrana cea mai importanta a corpului, iar daca grupa de sange difera, acest lucru inseamna ca si organismele functioneaza diferit, nu?

Da, pentru ca fac parte din aceasta grupa sanguina, fluxul sangelui este mai lenes si tocmai de aceea ei au nevoie sa faca miscare in fiecare zi. Sporturile potrivite lor sunt joggingul, basketul, etc., sporturi care sa ii tina in activi constant.

Hraniti copilul din grupa 0 cu alimente bogate in proteine pentr a avea energie intreaga zi.

Personalitatea unui copil cu grupa A

Spre deosebire de copilul care are grupa 0, capacitatile acestui copil mizeaza mai mult pe forta intelectuala decat pe cea fizica. Acesti micuti sunt foarte inteligenti si iubesc sa citeasca, sa scrie, sa descopere si sunt foarte buni la jocuri de strategie si nu le plac deloc cele competitive.

Uneori sunt foarte retrasi si le plac locurile linistite, le place sa traiasca in armonie si sunt foarte politicosi. In cazul in care mediul in care traiesc este agitat, devin si ei foarte agitati, lucru care nu este tocmai bun pentru corpul lor fragil. Ei sunt foarte sensibili la tot ceea ce se intampla in jurul lor si orice urma de agitatie se rasfrange asupra lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară


Sunt foarte atenti la detalii si daca are ceva de facut, o va face singur, fara sa ceara ajutor. Din aceasta cauza, lor le plac profesorii care incurajeaza munca individuala. Iubesc succesul si se simt foarte bine atunci cand sunt apreciati, complimentati si dati drept exemplu. Au o putere de concetrare mare si sunt foarte profunzi. Parintii nu ar trebui sa se astepte sa devina foarte buni la ceva intr-un timp foarte scurt pentru ca nu au in sange asa ceva. Lor le plac proiectele de lunga durata unde isi pot pune in valoare cunostintele si spiritul creativ.

Sesibilitatea si creativitatea de care dau dovada ii fac, probabil, sa fie cei mai creativi dintre toate grupele sanguine.

Acesti copii sunt oarecum opusul celor din grupa 0 si din punct de vedere fizic dar si din punct de vedere alimentar: ei prefera mesele vegetariene in schimbul celor bogate in proteine.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri