Horoscopul copiilor: Ce aduc astrele in luna Mai pentru micutii nostri? Hai sa aflam ce ne spune Zodiacul Copiilor pentru Luna Mai!

Horoscop Mai: Copilul Berbec


Luna Mai aduce pentru copilul Berbec un interes crescut pentru scoala si pentru note. El incearca sa isi imbunatateasca situatia la sfarsit de an si sa obtina coronita mult dorita si, tocmai de aceea, devine putin mai irascibil.

Aceasta este o perioada in care micutul isi petrece destul de mult timp cu prietenii sai de joaca si se bucura de vremea frumoasa. In schimbul eforturilor depuse, il puteti „premia” cu desertul lui preferat.

Horoscop Mai: Copilul Taur

Toate eforturile pe care le-a depus de-a lungul anului scolar acum incep sa se vada si sa fie rasplatite. In luna Mai, micutul Taur are o pofta mare de joaca, viseaza la vacanta de vara si isi face planuri ce carti sa mai citeasca sau ce activitati sa mai aiba. Aveti grija pentru ca luna Mai aduce si probleme de sanatate pentru cei nascuti sub zodia Taur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Mai: Copilul Gemeni

Copilul Gemeni este putin cam obosit dupa acest an scolar si vacanta de luna viitoare ii va prinde foarte bine. O gura de aer proaspat il va revigora. Din cauza oboselii, micutul este cam irascibil si ii intrati cu

greu in voie. Pot aparea mici conflicte. In ciuda acestor obstacole, mintea lui este pregatita pentru a invata noi lucruri sau pentru a aprofunda ceea ce stie deja.

Horoscop Mai: Copilul Rac

Copilul Rac este neobisnuit de iubitor aceasta luna si se supara atunci cand nu i se raspunde in acelasi fel.

Ca parinte, trebuie sa aveti rabdare cu el si sa fiti atent la nevoile lui.

Chiar si asa, luna Mai este o perioada foarte buna pentru dezvoltarea intelectuala pentru ca sunt atrasi de idei noi si se concentreaza foarte bine pe ceea ce trebuie sa faca la scoala. In sfarsit au ocazii in care pot sa le demonstreze tuturor cat de creativi sunt si ce idei ingenioase au.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri