Horoscopul copiilor: Ce aduc astrele in luna Mai pentru micutii nostri? Hai sa aflam ce ne spune Zodiacul Copiilor pentru Luna Mai!
Horoscop Mai: Copilul Leu

Luna Mai se adevereste a fi o luna buna si pentru micutii nascuti in zodia Leu pentru ca incep sa culeaga roadele muncii lor de un an si in sfarsit sunt laudati, recompensati si dati ca exemplu celor din jur. Este o perioada in care copilul Leu este foarte prietenos, vesel si cu un chef mare de joaca. Parinti, aveti grija cu bugetul pentru ca micutul vostru isi va dori jucarii noi. Luna Mai se anunta a fi ce

a mai buna pentru copilul nascut in zodia Leu.

Horoscop Mai: Copilul Fecioara

In luna Mai, copilul Fecioara este mai ganditor si distras decat de obicei. La scoala lucrurile sunt bune, notele sunt mari iar profesorii au numai cuvinte de lauda la adresa lor. Este un moment bun pentru a-l invata lucruri noi, de a-l incuraja sa incerce activitati diferite etc. Aveti grija sa nu se izoleze si scoteti-l in parc sa se joace cu copiii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Mai: Copilul Balanta

Luna Mai aduce probleme de sanatate copiilor Balanta, deci aveti grija sa fie potrivit imbracat, sa nu manance foarte multa inghetata si sa consume fructe proaspete. In aceasta luna, micutii Balanta vor fi mai sensibili ca niciodata iar spiritul lor creativ ii va impinge sa faca lucruri noi, sa se exprime cu ajutorul artei.

Horoscop Mai: Copilul Scorpion

In luna Mai, copilul Scorpion simte nevoia sa stea cat mai mult in mijlocul naturii. Ii place sa isi petreaca timpul in parc, la joaca si isi doreste sa faca o mica excursie la munte, sa exploreze drumetii noi. Este o luna buna pentru copiii Scorpion pentru ca sunt mai buni, mai calzi si mai prietenosi ca de obicei.

Horoscop Mai: Copilul Sagetator

In luna Mai, copilul Sagetator straluceste la scoala iar pe terenul de joaca isi face prieteni noi. Sanatatea nu este de neglijat in aceasta perioada pentru ca e posibil sa apara cateva probleme. De asemenea, micutii dau semne de oboseala. Poate daca il hraniti cu mai multe legume si fructe o sa isi recapete energia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri