30 Aprilie 2012 publicat în Copil 26 share-uri

Poate grupa sanguina sa influenteze personalitatea unui copil? Sangele este hrana cea mai importanta a corpului, iar daca grupa de sange difera, acest lucru inseamna ca si organismele functioneaza diferit, nu?

Personalitatea unui copil cu grupa B

Copiii care au grupa de sange B sunt cei mai practici dintre toti. Atunci cand au o pasiune pentru ceva, sa fiti siguri ca ei vor deveni specialisti in acel ceva si nu se vor da batuti pana cand nu isi vor atinge telul. Chiar si atunci cand lucrurile sunt dificile, cand apar obstacole in drum, ei tot nu renunta. Sunt foarte perseverenti iar acesta este secretul succesului lor.

De asemenea, au un spirit organizatoric innascut. Sunt perfectionisti si totul trebuie sa fie la locul lui, frumos aranjat.

La capitolul cooperare nu stau bine deloc. Sunt foarte incapatanati, individualisti, independenti si nu asculta de nimeni decat de ei. Nu va mirati daca micutul vostru are o personalitate atat de puternica, e

datorita grupei sanguine care se impune cu forta. De cele mai multe ori el sta in grupuri si nu face nimic de unul singur, dar stie sa se impuna. Are abilitati de lider si stie sa comunice foarte bine.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Principiile de bază ale mașinii CNC Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Acesti copii se ghideaza mai mult dupa ceea ce cred si nu acorda o foarte mare importanta lucrurilor pe care le simt. Uneori pot parea foarte reci si seriosi.

Pentru a mentine un echilibru si o stare buna de sanatate, parintii ar trebui sa opteze pentru un meniu variat care sa includa si alimente mai usoare dar si proteine.

Personalitatea unui copil cu grupa AB

Copiii care au grupa sanguina AB sunt cei mai greu de „identificat” pentru ca au cate putin din grupele A si B. Tocmai de aceea, nu e de mirare daca ei trec de la o stare la alta, daca sunt timizi acum si peste o ora sunt cei mai vorbareti dintre copii. Unii pot fi mai sensibili decat altii, altii pot fi mai atenti la detalii si tot asa. In general, ei sunt creativi, sociabili si activi (adica le plac sporturile).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri