30 Aprilie 2012 publicat în Copil 26 share-uri

Poate grupa sanguina sa influenteze personalitatea unui copil? Sangele este hrana cea mai importanta a corpului, iar daca grupa de sange difera, acest lucru inseamna ca si organismele functioneaza diferit, nu?


Pentru a va da seama care este caracterul lor dominant, A sau B, fiti putin atenti si identificati urmatoarele situatii: daca micutul este sensibil, are o inteligenta nativa si isi petrece timpul citind sau invatand, atunci el are mai mult din grupa A de sange decat din B.

In cazul in care lui ii place sa isi petreca timpul alaturi de prieteni, daca are pasiuni pe care le perfectioneaza, daca iubeste miscarea si daca ii place sa organizeze tot felul de lucruri, atunci grupa B este dominanta.

Daca ati reusit sa identificati caracteristicile dominante, atunci cititi mai sus despre grupa sanguina corespunzatoare pentru a afla mai multe despre personalitatea copilului vostru.

Kidz iti recomanda mai multe articole despre copii:

Blog de mamica: Ce grupa de sange va avea bebelusul?

Grupa sanguina - dezvaluie misterele sanatatii fizice si psihice

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri