Parintii sunt cei care isi ajuta copiii sa faca primii pasi in viata si apoi tot ei ii ghideaza pentru a merge pe un drum al vietii care sa ii faca fericiti si linistiti. Descopera cele 7 legi spirituale pentru copilul tau!

Parintii sunt cei care isi ajuta copiii sa faca primii pasi in viata si apoi tot ei ii ghideaza pentru a merge pe un drum al vietii care sa ii faca fericiti si linistiti. Deepak Chopera a scris o carte despre legile pe care trebuie sa le insuflam copiilor in drumul lor spre succes. Cartea se numeste „Cele 7 legi spirituale pentru parinti, Calauzeste-ti copiii catre succes si implinire” si ofera un punct de vedere unic despre cum ar trebui sa devenim mai spirituali si sa ne inspiram copiii in aceasta epoca a vitezei in care sentimentele sunt desuete.

7 Legi spirituale pe care sa le transmiti copilului tau

Totul este posibil

Stim ca daca ne dorim ceva cu adevarat, pana la urma vom gasi o solutie sa obtinem ceea ce vrem. Iar acest lucru vrem sa il stie si copiii nostri, nu? Nu acest lucru vrem sa il stim si noi? Nu ne spunem si nu le spunem zilnic acest lucru?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Cred ca da. Este important sa stim ca putem sa facem tot ceea ce ne-am propus atata timp cat muncim si ne indreptam toate eforturile catre acel ceva. Important este sa credem si cu siguranta vom ajunge acolo. Aceasta este prima lectie pe care un copil ar trebui sa o invete in viata.

Pentru a primi ceva, trebuie sa dai ceva

Iata o regula simpla care, dupa cum probabil ati vazut, se aplica in aproape orice. Este o lege a echilibrului, o lege pe care le-o insuflam celor mici atunci cand ii invatam sa isi imparta jucariile, dulciurile, etc., nu?

Invatati-i pe cei mici sa fie generosi, sa daruiasca din inima pentru ca cel mai frumos sentiment este starea de bine atunci cand facem bine.

Atunci cand faci o alegere, iti schimbi intreg viitorul

Cum iti vei petrece timpul? Unde vei merge la scoala? Cu cine iti vei petrece timpul?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri