Parintii sunt cei care isi ajuta copiii sa faca primii pasi in viata si apoi tot ei ii ghideaza pentru a merge pe un drum al vietii care sa ii faca fericiti si linistiti. Descopera cele 7 legi spirituale pentru copilul tau!

Copiii, la fel ca noi toti de altfel, vor sa faca parte din procesul de luare al deciziilor, nu sa se ia decizii pentru ei si atat. Isi doresc sa stie ca au puterea de a alege pentru ei si ca au oportunitatea de a alege in functie de dorintele si gandurile lor.

Este foarte important sa le oferim copiilor aceasta responsabilitate si de a-i face constienti de puterea pe care o au. Spuneti-le celor mici ce putere au si ce inseamna fiecare alegere pe care o fac tocmai pentru a intelege ce se petrece si pentru a nu lua ca atare ceea ce se intampla.

Invata copilul sa nu-l imbratiseze pe NU

Este cel mai usor lucru sa spui NU atunci cand nu vrei sa faci ceva, dar acest lucru nu inseamna ca este cea mai buna alegere. Invata-l pe cel mic sa analizeze variantele pe care le are, sa evalueze optiunile care i se prezinta si sa aleaga cea mai buna solutie.

Ei trebuie sa stie la fiecare pas pe care il fac ca uneori merita sa muncesti mai mult pentru a obtine ceva si ca a spune NU, nu este mereu calea pe care trebuie sa o aleaga.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Puteti aplica acest principiu si voi si veti vedea care sunt efectele! Apoi imaginati-va ce minune este ca cei mici sa invete aceste lucruri!

Dorinta este primul pas spre ceea ce ne dorim

Aceasta este o lege simpla dar foarte utila care ne invata pe noi si pe copiii nostri ca atunci cand ne dorim ceva trebuie sa avem rabdare si sa ne gasim calea catre ceea ce ne dorim.

Este o lectie care ne invata ce inseamna rabdarea, determinarea si care ne sunt puterile. In plus, este o lectie cu ajutorul careia deschidem larg ochii pentru a fi atenti in jurul nostru si pentru a ne putea indeplini dorintele atunci cand apar oportunitati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri