3 Septembrie 2012 publicat în Copil 3 share-uri

Neinfricata, "Brave" a rulat in varianta dublata si subtitrata si a atras spectatorii de toate varstele, care s-au lasat fermecati de aventurile animate ale curajoasei printese Merida.

 Comunicat de presa

Neinfricata (titlu original “Brave”), animatia Pixar care a fost lansata in Romania vineri, 17 august, a adus deja peste 42.000 de spectatori in salile de cinematografe, incluzand si spectacolele in avanpremiera.

 

Filmul prezinta povestea rebelei printese scotiene, fiica Regelui Fergus si a Reginei Elinor, care decide sa isi schimbe destinul si sa incalce astfel o veche traditie. Apeland la o vrajitoare pentru a-si implini dorinta, aceasta dezlantuie, fara sa vrea, un blestem puternic, care se abate asupra familiei regale. Astfel, printesa trebuie sa dea dovada de intelepciune si multa indrazneala pentru a dezlega cumplitul blestem si a-si salva familia.
 

Basmul infatiseaza in detaliu minunatele peisaje scotiene si este construit cadru cu cadru, cu multa atentie la detalii si cu maiestria binecunoscuta a echipei de animatie Pixar.
 

Katherine Sarafian, producatoarea animatiei, a anticipat succesul productiei cinematografice la nivel mondial si a explicat: “Povestea Meridei este universala. Cred ca foarte multi oameni, copii, adolescenti si adulti deopotriva se vor regasi in ideea principala a filmului, aceea de a-ti croi propriul destin. In acelasi timp, desi isi urmeaza propria soarta, aproape toata lumea trebuie sa tina cont de apartenenta la familie si sa se incadreze in anumite limitele impuse de aceasta. Asadar, aflati din film ce se incadreaza in limite si ce nu.”
 

Coloana sonora in limba romana este intrepretata de binecunoscuta cantareata Paula Seling si se intituleaza “Chiar pot zbura”. Videoclipul acestei piese, filmat intr-un castel medieval, cu o atmosfera de legenda, are deja peste 25.000 de vizualizari pe YouTube, la doar cateva saptamani de la lansarea sa in Romania.
Mai multe detalii despre film puteti gasi pe www.neinfricata.ro si www.facebook.com/cineforum.
 

Despre Cineforum
 

Forum Film Romania, compania care se ocupa incepand cu anul 2010 de distributia titlurilor Disney si nu numai, administreaza continutul platformei integrate de comunicare www.cineforum.ro. Acest site va asigura o mai buna comunicare atat cu partenerii, cat si cu jurnalstii si cu iubitorii de filme.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri