Chiar daca esti din Bucuresti, Ploiesti, Oradea sau Cluj, acum poti veni si tu la targul online! Super oferte la imbracaminte si incaltaminte copii, manuale si rechizite scolare, ghiozdane si rucsacuri pentru scoala, laptopuri si tablete!

Comunicat de presa

Targ pentru scolari si prescolari, pregatirea pentru gradinita si scoala

Anul scolar se aproprie cu pasi repezi si nu stii incotro sa te indrepti pentru a cumpara celor mici toate cele necesare pentru inceperea noului an scolar? Organizat de catre Agentia de marketing online SC WEB CONNECT SRL, targul Back To School se adreseaza tuturor parintilor ai caror copii merg la scoala sau la gradinita!

La targ vor expune 29 de magazine care ofera de la imbracaminte la incaltaminte pentru copii, de la manuale la rechizite scolare, de la ghiozdane la rucsacuri pentru scoala, de la laptopuri la tablete, de la caiete la instrumente de scris.

Targ de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru scolari si prescolari

Vino la targ si poti alege garderoba de scoala sau gradinita pentru cei mici. 3Suisses.ro, LaRedoute.ro, FashionUp.ro, OtterShop.ro, 24Shop.ro, B-Mall.ro, Napati.ro si Matar.ro te asteapta cu noile colectii pentru copii ale sezonului toamna iarna 2012.

Te vei putea bucura de PRETURI SPECIALE atat la pantofi, botine, incaltaminte sport, cat si la pantaloni, bluze, treninguri si geci. Gama de produse este foarte variata, iar OFERTELE SPECIALE foarte atractive!

Si cum fiecare scolar are nevoie de un ceas, WatchShop.ro te asteapta cu noua sa colectie de ceasuri Haribo pentru copii!

Targ de rechizite, manuale si carti scolare

Tocmai pentru ca fiecare nou an scolar necesita vizite nenumarate prin magazine, timp pierdut si stat la cozi, ne-am gandit sa venim in ajutorul tau si sa iti poti face cumparaturile de la tine de acasa, cu un singur click.

Asa te poti bucura de REDUCERILE oferite la rechizite de catre RechiziteleMele.net, ProfiOffice.ro, MediaDocs.ro, Dpap.ro, AdevarulShop.ro, FunGift.ro. In plus, librariile online Okian.ro, Elefant.ro, Nemira.ro si Libris.ro ti-au pregatit intreaga gama de manuale si carti scolare!

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri