3 Septembrie 2012 publicat în Copil 3 share-uri

Neinfricata, "Brave" a rulat in varianta dublata si subtitrata si a atras spectatorii de toate varstele, care s-au lasat fermecati de aventurile animate ale curajoasei printese Merida.

Cineforum are ca scop oferirea celor mai noi materiale despre filmele ce urmeaza sa apara si despre cele ce sunt deja prezente in cinema. Pe blog puteti gasi diverse informatii: de la recenzii si articole pana la concursuri cu premii. Materialele ce se regasesc pe site sunt complete si foarte bine structurate, oferind un acces continuu la detalii ale filmelor distribuite de Forum Film in Romania.

Despre Forum Film Romania

Forum Film Romania s-a infiintat in anul 2010 si a preluat distributia in cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. In afara de Romania, companiile Forum Film coordoneaza distributia peliculelor Disney si in Bulgaria, Ungaria, Polonia, Slovacia si Israel. In Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost inceputa in urma cu aproape 50 de ani.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pietei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe si distributia de filme.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri