Martinel Crevursti, pentru un pranz variat
Pentru un pranz bogat si colorat, Crenvurstii Martinel cu orez si morcovi sunt reteta ideala si plina de sanatate pentru micii gurmanzi.
In doar 30 de minute, copilul tau se va delecta cu o portie consistenta de mancare. Pentru 4 portii, ai nevoie de 8 crenvursti Martinel, 300 g de orez, 600 g de morcovi, unt si sare dupa gust. Orezul se fierbe in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce ai curatat si spalat morcovii, ii fierbi timp de 15 minute in apa cu putina sare. Scurgi morcovii de apa si adaugi putin unt peste ei. Crenvurstii Martinel sunt vedeta pranzului si nu au nevoie decat de o incalzire in bain-marie timp de 2-3 minute, dupa care sunt gata de servit alaturi de garnitura si legume. Dupa preferinte, poti adauga si patrunjel.
Dupa o reteta asa usoara si sanatoasa, iti dorim pofta buna!
Cina Martinel pe taramul verde
Micul tau gurmand va avea parte de o cina plina de vitamine, care sa-i reincarce bateriile dupa o zi plina de activitati si joaca. Martinel Sunca cu fasole verde si piure de cartofi este reteta care-i aduce pe cei mici pe taramul verde al legumelor.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?