5 Iulie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

Gama de mezeluri pentru copii Martinel a fost special creata cu atentie si grija, pentru ca cei mici sa poata savura fiecare moment al mesei. Produsele Martinel au un ambalaj unic, in forma de ursulet zambitor, care vor reda bucuria si atentia copilului tau si il vor face sa manance cu pofta.

Martinel Crevursti, pentru un pranz variat

Pentru un pranz bogat si colorat, Crenvurstii Martinel cu orez si morcovi sunt reteta ideala si plina de sanatate pentru micii gurmanzi.

In doar 30 de minute, copilul tau se va delecta cu o portie consistenta de mancare. Pentru 4 portii, ai nevoie de 8 crenvursti Martinel, 300 g de orez, 600 g de morcovi, unt si sare dupa gust. Orezul se fierbe in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce ai curatat si spalat morcovii, ii fierbi timp de 15 minute in apa cu putina sare. Scurgi morcovii de apa si adaugi putin unt peste ei. Crenvurstii Martinel sunt vedeta pranzului si nu au nevoie decat de o incalzire in bain-marie timp de 2-3 minute, dupa care sunt gata de servit alaturi de garnitura si legume. Dupa preferinte, poti adauga si patrunjel.

Dupa o reteta asa usoara si sanatoasa, iti dorim pofta buna!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Cina Martinel pe taramul verde

Micul tau gurmand va avea parte de o cina plina de vitamine, care sa-i reincarce bateriile dupa o zi plina de activitati si joaca. Martinel Sunca cu fasole verde si piure de cartofi este reteta care-i aduce pe cei mici pe taramul verde al legumelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri