9 Octombrie 2013 publicat în Copil 961 share-uri

Cu ocazia ZILEI EDUCATIEI care a fost sarbatorita de curand, va prezentam cele mai bune rezultate ale elevilor nostri, rezultate care ne fac sa ne mandrim ca suntem romani!

Balcaniada de Matematica pentru juniori

- sase medalii (doua de aur si patru de argint)

Medaliile de aur au revenit lui Laurentiu Ioan Ploscaru (clasa a IX-a, Colegiul National „Alexandru Lahovari" din Ramnicu Valcea) si lui Andrei Teodor Andronache (clasa a IX-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti).

Medaliile de argint au mers catre Andrei Pasa (clasa a VIII-a, Colegiul National din Iasi), Filip Ion (clasa a VIII-a, Scoala Gimnaziala nr. 56 din Bucuresti), Cristian Teleanu (clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Ovidiu" din Constanta) si Ciprian-Mircea Bonciocat (clasa a VII-a, Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu" din Bucuresti).

***

Anca Ghinea este Creative Manager Intuitext, divizia educationala a Grupului Softwin. Are peste 16 ani de experienta in exprimarea creativitatii si identificarea, gestionarea si sustinerea inovatiei si metodelor inovative.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Autor: Anca Ghinea

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri