12 Noiembrie 2018 publicat în Copil 1 share-uri

British School of Bucharest (BSB) își deschide porțile pentru părinții cu copii între 2 și 5 ani, pentru a le arăta cât de important e ca elevii să fie fericiți la școală și ce înseamnă, mai exact, învățarea creativă și excelența în materie de educație.

Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor, desfășurată marți, 13 noiembrie, la BSB, este oportunitatea ideală pentru părinți să descopere beneficiile învățării prin joacă pentru cei mici, să afle informații despre programa britanică și să întâlnească echipa unică de profesori a BSB și staff-ul școlii.

BSB, singura școală britanică din România evaluată cu „excelent” în toate aspectele educaționale de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie (ISI), este pregătită să-i întâmpine pe părinții dornici să afle ce înseamnă învățarea prin joacă și ce performanțe academice pot fi atinse abordând această metodă unică de asimilare a informațiilor. Timp de trei ore, pe 13 noiembrie, în timp ce copiii vor participa la activități distractive, părinții vor avea șansa de a vizita campusul școlii, de a descoperi întregul pachet de beneficii al programului pentru preșcolari și de a întâlni echipa de profesori, BSB fiind singura școală din România cu toți profesorii vorbitori nativi de limbă engleză.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

„Sunt încântat să-i invit pe părinți și pe copiii lor, la Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor, un eveniment special în cadrul căruia participanții pot afla totul despre programa britanică, despre învățarea prin joacă, având și ocazia să cunoască echipa unică de profesori a școlii.

La BSB, fiecare copil este considerat unic și încurajat să îți dezvolte la maximum potențialul și aptitudinile, să se bucure de oportunitățile pe care le are și să se simtă fericit într-un mediu sigur și protector. Elevii au parte de ghidare personalizată, programa educațională pentru preșcolari fiind adaptată nevoilor fiecărui copil și a intereselor sale academice. Sper ca toți părinții să accepte cu entuziasm invitația noastră și să își dorească să descopere spiritul BSB și programa școlară dedicată celor mici!”, a precizat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Prin participarea la Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor, invitații vor avea șansa să exploreze toate facilitățile folosite de către copii. Printre ele, se numără sălile de clasă, locurile de joacă și de sport, Biblioteca, Sala de Artă sau cea de muzică, dar și Food Tech Studio , Căsuța din Copac sau Grădina de Știință. În acest an academic, BSB a investit într-un nou loc de joacă pentru cei mici, o lume nouă, fascinantă, gata să fie descoperită și explorată de elevi, sub numele de Ringwood Kingdom. Sculpturile din lemn au luat forme magice de cârtițe, buburuze sau omizi, animând acest loc, unde copiii sunt încurajați să învețe prin joacă și unde au acces la o atmosferă de poveste, cu jucării și activități diverse.

Toți participanții la eveniment vor avea ocazia să deguste meniurile zilnice de care se bucură școlarii, ca parte a unei diete echilibrate, preparate din ingrediente proaspete, sănătoase și extrem de gustoase, inspirate din cele mai mari bucătării ale lumii.

La British School of Bucharest, cursurile pentru preșcolari sunt grupate pe trei secțiuni: Pre-Nursery, pentru copiii de 2 și 3 ani, Nursery, pentru cei de 3 și 4 ani, și Reception, pentru cei de 4 și 5 ani. Fiecare copil este considerat unic și se poate dezvolta armonios într-un mediu care încurajează relațiile pozitive. Elevii sunt ajutați de profesorii școlii să pășească cu încredere pe acest nou drum și sunt încurajați să ia decizii singuri, tocmai pentru a simți ce înseamnă independența și siguranța de sine.

În educația preșcolară, atât cursurile din sala de clasă, cât și cele desfășurate în aer liber, includ utilizarea unor materiale didactice specifice (cărți, instrumente muzicale, activități pe terenul de sport sau jocuri cu apă), care au scopul de a le dezvolta copiilor toate simțurile. În plus, elevii din grupa Reception au acces la zeci de activități extrașcolare, de care se pot bucura pe lângă activitățile zilnice, realizarea de obiecte din lemn, gimnastica și baletul fiind printre cele mai frecventate.

Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor se desfășoară pe 13 noiembrie, în campusul BSB, pe Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari, Jud. Ilfov, în două grupuri: unul în intervalul 09:00-10:30 și al doilea între 10:30 - 12:00.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, până pe 12 noiembrie, aici: http://bit.ly/2EEXbSB.

Despre British School of Bucharest

British School of Bucharest este o școală internațională privată de prestigiu din București, care le oferă elevilor posibilitatea de a studia după curriculum britanic. Unicitatea BSB față de oricare altă școală din România o reprezintă profesorii, 100% vorbitori nativi de limbă engleză, 8 dintre ei fiind și absolvenți de Oxford. Această echipă unică de profesori a format cu succes zeci de generații de elevi. Mai mult decât atât, British School of Bucharest este singura școală britanică din România care a fost evaluată cu „excelent” atât pentru „calitatea actului de învățare al elevilor și rezultatele academice ale acestora”, cât și pentru „oportunitățile în dezvoltarea personală a elevilor" de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie, în 2018.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri