15 Martie 2019 publicat în Copil 36 share-uri

Dezvoltă-i copilului tău dragostea pentru lectură de la cele mai fragede vârste, cu ajutorul poveștilor scrise de autori români contemporani.

Poveștile personajelor năzdrăvane din cărți îi vor amuza atât pe copii cât și pe adulți. În plus, cei mici au multe lucruri de învățat din peripețiile personajelor preferate, spuse în cel mai frumoase și amuzante moduri posibil.

  • Esti in cautare de jucarii si jocuri educative? Vino la Garbo Smart Parenting! Pe 13 aprilie 2019, la Baby Spa în cadrul Aviației Wellness Center va avea loc evenimentul Garbo Smart Parenting – educație prin joc si joacă. Mai multe detalii aici.

1. Împreună - Ioana-Chicet Macoveiciuc

Cartea “Împreună” este cea de-a treia carte scrisă de Ioana-Chicet Macoveiviuc, din seria care o are pe Ema drept personaj principal. Cartea conține zece episoade simpatice cu soluții de dialog și joacă la tot atâtea situații problematice care apar în viața celor mici și, totodată, în viața părinților. De exemplu, nașterea unui frățior. Sau începerea grădiniței. Ori statul în scaunul de mașină, conflictele cu copii războinici, crizele de furie, spălatul pe dinți sau adormitul seara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Toate aceste hopuri sunt depășite grațios, cu glume și iubire, iar în cele din urmă, familia se bucură de timp frumos împreună.

Cartea poate fi achizișionată de aici.

2. Țara de dincolo de gânduri - Gabriela Sulea

Țara de dincolo de gânduri este o carte dedicată copiilor cu vârste între 1 și 5 ani care nu reușesc să adoarmă. Personajul principal al cărții este Micul Cesar care din cauza miilor de gânduri care i se învârt prin cap nu reușește să adoarmă. Atunci, mama lui îi povestește cum, în centrul minții noastre, niște spiriduși caligrafi nasc gândurile și le trimit în lume.

Pentru a aluneca în somn, Cesar și mami coboară în Țara de dincolo de gânduri, un loc bine ascuns în inimă. Curând, acestea plutesc în jur tot mai ușoare, precum fulgii, iar Cesar adoarme cu un zâmbet pe gene. Este o carte perfectă pentru a-i face pe cei mici să adoarmă ușor seara, în timp ce mama îi citește aventurile Micului Cesar.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Cartea poate fi achiziționată de aici.

3. Nara și insula - Dan Ungureanu

Nara este o fetiță care locuiește pe o insulă foarte mică, unde nu se poate pierde oricât s-ar chinui. “Am o casă atât de mică, încât nu pot pierde nimic. Cel puțin așa spune tata.

Dar uneori îmi vine chiar mie să mă pierd…”, spune Nara care visează să viziteze insula din apropiere. O insulă mai mare, exotică și misterioasă. Într-o zi face acest pas și ajunge să-l cunoască pe Aran. Cei doi se împrietenesc și trăiesc o serie de aventuri palpitante și pline de învățături.

Cartea poate fi achiziționată de aici.

4. Vacanța pofticioșilor - Ioana Chicet-Macoveiciuc

Pentru că sezonul vacanțelor este tot mai aproape cei mici se pot delecta cu aventurile celor doi năzdrăvani: Ema și Eric, care se pregătesc de vacanță. Cartea le va face celor mici așteptarea mai ușoară până în momentul plecării în vacanță.

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

“Vacanța Pofticioșilor” este o carte plină de aventuri haioase și de lecții prețioase pe care Ema și Eric le învață despre sine călătorind prin lume. Copiii se vor distra grozav citind-o alături de părinții lor! În plus, vor învăța cum să scape de cele mai mari temeri legate de vacanță, care “au motivele lor să apară și toate pot fi rezolvate cu răbdare și discuții potrivite, așa cum veți afla din paginile cărții”, după cum spune chiar autoarea, potrivit libris.ro.

Cartea poaate fi achiziționată de aici.

5. Alfred, un monstru mult prea simplu - Corina Dascălu

Cartea scrisă de Corina Dascălu este una dintre cele mai amuzante cărți cu și despre monștri. Povestea lui Alfred este una simplă, lipsită de aventuri prin furtuni neașteptate, răpuneri de balauri ori salvări cavalerești de prințese, fără inamici vicleni cu superputeri. De altfel, Alfred nici n-a auzit de lucrurile astea. Lui ii tulbură viața un singur gând: că nu este la fel ca monștrii din jurul lui.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Cartea poate fi achiziționată de aici.

6. Țup. Salvatoarea iernii - Alex Donovici

“ȚUP, salvatoarea iernii” este o poveste despre un pui de ciocârlie ager la minte, un melc sprinten, cu cochilia plină de cărți, și o bufniță vegetariană, care salvează împreună pădurea și aduc iarna. Însă dincolo de povestea frumoasă a acestui miracol cartea este o lecție despre prietenie și toleranță. În plus, cartea îi învață pe cei mici să nu judece lucrurile după aparențe, să respecte și să protejeze natura. Mai mult, potrivit libris.ro, cartea îi învață pe cei mici că este important să-i prețuiască pe cei de lângă ei, să fie darnici și receptivi și să creadă în ei înșiși.

Cartea poate fi achiziționată de aici.

Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Topul a fost oferit de libraria online Libris.ro.

Foto homepage: By gpointstudio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri