30 Iunie 2023 publicat în Copil 11 share-uri

Zborul cu avionul reprezintă cea mai rapidă modalitate de trasport, indiferent de scopul şi durata unei călătorii. Fie că este o deplasare în interes de serviciu, în scop personal sau este vorba de o vacanţă îndepărtată, biletul de avion reprezintă un pion important în dinamica întregii deplasări. Cu toate acestea, există contexte care impun anumite condiţii şi restricţii, cum ar fi perioada de sarcină. Deşi există companii care manifestă reţinere în a avea la bordul aeronavei o femeie însărcinată, astăzi există posibilitatea de a zbura în siguranţă pe durata sarcinii, atâta timp cât se respectă câteva reguli.

Cum programaţi un zbor sigur pe durata sarcinii

Dacă intenţionaţi să planificaţi un concediu pe durata sarcinii, atunci este esenţial să ţineţi cont de câteva recomandări importante. În primul rând, planificaţi-vă durata vacanţei între săptămânile 14 şi 28 de sarcină, primul şi ultimul trimestru de sarcină nefiind recomandate zborurilor. Odată stabilită perioada, fie că vreţi să rezervaţi un bilet avion Cluj sau aveţi alt punct de plecare, este esenţial să aveţi posibilitatea de a trece în revistă toate ofertele companiilor de zbor, pentru a putea face cea mai bună alegere, atât ca ore de zbor, cât şi pentru eventualele zboruri pe care ar trebui să le combinaţi. În acest sens, eSky.ro vă stă la dispoziţie cu un motor de căutare care va genera zborurile tuturor companiilor aeriene, fapt ce va uşura foarte mult alegerea zborurilor potrivite. Un alt aspect foarte important, căruia agenţia de turism online îi acordă atenţie, şi care vă va fi de mare ajutor, este cel al asigurărilor de călătorie, putând încheia asigurări medicale suplimentare, atât de necesare pe perioada sarcinii. Un reprezentant al agenţiei vă va sta permanent la dispoziţie cu informaţii concrete legate de unităţile medicale existente în zona în care vă petreceţi concediul. Citește continuarea pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Sursa foto: cunaplus/ shuttesrtock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri