Marii campioni ai Romaniei dau startul celei de-a doua editii a Sportur caravana de promovare a sportului in scoli. Alaturi de Gabriela Szabo, initiatoarea campaniei, vor merge in scoli, pentru a preda sportul, Andreea Raducan, Catalina Ponor, Monica Iagar, Vlad Hagiu, Diana Oprea, Elisabeta Lipa, Claudia Isaila, Oana Pantelimon si Laura Badea. Intre 26 si 30 mai, Sportur va ajunge in 5 scoli din Bucuresti, unde sportivii ii vor antrena pe elevii claselor I-IV si vor face sport impreuna cu ei.
Marii campioni ai Romaniei dau startul celei de-a doua editii a Sportur – caravana de promovare a sportului in scoli. Alaturi de Gabriela Szabo, initiatoarea campaniei, vor merge in scoli, pentru a preda sportul, Andreea Raducan, Catalina Ponor, Monica Iagar, Vlad Hagiu, Diana Oprea, Elisabeta Lipa, Claudia Isaila, Oana Pantelimon si Laura Badea. Intre 26 si 30 mai, Sportur va ajunge in 5 scoli din Bucuresti, unde sportivii ii vor antrena pe elevii claselor I-IV si vor face sport impreuna cu ei.

„Copiii au nevoie de modele”, declara Gabriela Szabo, initiatoarea campaniei. „Implicarea campionilor in aceasta campanie este esentiala. Impreuna, incercam sa tragem un semnal de alarma: corpul omenesc este construit pentru miscare.”, a incheiat campioana.

In cadrul evenimentelor, copiii vor face încalzirea alaturi de campioni, vor participa la mini-seminarii pe teme de nutritie, hidratare, beneficiile sportului, toate prezentate pe intelesul lor. De asemenea, ei vor participa la jocuri si concursuri sportive, fiind, la final, premiati cu diplome si cadouri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații

Scolile au fost alese in urma unui concurs de desen cu tema „Sportivul preferat”, prin urmare, anul acesta, Sportur va poposi in Scoala Speciala nr. 1, cat si in scolile nr. 7, nr. 170, nr. 183, nr. 184. Pe baza acestui concurs, a fost realizata si o cercetare, pentru a vedea cine sunt sportivii preferati ai copiilor si sporturile cele mai îndragite. Astfel, clasamentul este condus de Adrian Mutu, Nadia Comaneci si Nicolae Dica. Rezultatele detaliate ale cercetarii le puteti gasi in informarea de presa anexata comunicatului.

Sportur face parte din campania sociala Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo în 2006, sub sloganul „Corpul omenesc e construit pentru miscare”. Obiectivele sale constau in: promovarea miscarii sportive, atragerea copiilor catre sport si constientizarea parintilor asupra rolului pe care miscarea il joaca in dezvoltarea fizica si psihica a celor mici.
TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri