16 Noiembrie 2011 publicat în Copil 37 share-uri

Raceala in sezonul rece reprezinta o afectiune frecventa la copil, cu atat mai mult cu cat imunitatea acestuia este inca incomplet dezvoltata. Va recomandam tratamente naturiste care combat raceala la copil.

Afectiunea

Chiar daca pare bizar copilul are nevoie de foarte multa afectiune pentru a se vindeca repede. Mai mult, stiati ca un copil aflat intr-un mediu ostil, privat de afectiune, poate avea chiar intarzieri importante de crestere, de multe ori fiind investigat pentru “nanism”? Da, este adevarat, copiii sunt foarte sensibili la lipsa de afectiune.

Asadar cat este treaz aveti grija de el, stati in preajma lui, veniti des in camera, mereu cu cate un ceai sau ceva de mancare stimulandu-l astfel sa manance. O farfurie de fucte taiate deja si o cana cu ceai ii pot face mult bine.

Somnul

Lasati copilul sa zaca daca asta simte si incercati sa nu il treziti decat dupa cateva ore de somn, chiar daca a trecut ora mesei – poate manca atunci cand se trezeste. Organismul lui este sensibil si are multa nevoie de aceasta odihna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Kidz iti recomanda si alte articole despre raceala la copil:

Cum sa iti feresti copilul de raceala

Medicamente pentru raceala la copil: Cunosti riscurile?

Ce faci daca micutul e racit?

S.O.S: Copilul meu are febra

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii depre copil si viata de mamica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri