Cine nu isi doreste o silueta de vis macar de Sarbatori si Revelion, astfel incat sa imbrace tinuta preferata si sa isi permita sa depaseasca putin caloriile propuse, infruptandu-se din mesele copioase si gustoase, cu preparate traditionale irezistibile?

Reguli pentru restul zilelor:

- nu veti asocia alte alimente la micul dejun, decat cafeaua;
- mesele de fructe se mananca separat, cu o ora inainte de masa sau cu doua ore dupa masa care contine si alte alimente. Intotdeauna fructele se mananca separat fiindca mecanismele de digestie sunt diferite de restul alimentelor. legumele insa pot fi combinate cu carne sau proteine animale. Singura leguma care poate fi combinata cu orice, inclusiv cu fructe este morcovul si singurul fruct care poate fi combinat cu orice este marul pentru ca au o structura chimica speciala.
- este recomandat sa consumati zilnic doi litri de lichide (dar nu sucuri, ci apa plata, ceaiuri si lapte, precum si ceasca de cafea de dimineata);
- nu se vor manca doua feluri de mancare la o masa, gen felul I si II sau sa se adauge desertul, ci un singur fel.

Sportul

Iarna va ofera multe posibilitati, fie un abonament la sala sau piscina, fie patinajul sau jocurile pe zapada. Daca insa nu iubiti sportul, atunci se recomanda o jumatate de ora de mers rapid in fiecare zi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Sursa: Healthy.ro - Suplimentul de Sanatate si Diete by Kudika.

Cititi si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Cine controleaza apetitul?
Ce este maturitatea?
5 alimente care favorizeaza celulita!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri