Imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri ziua in care am adus pe lume primul meu copil. Inchid ochii si incerc sa vizualizez acea imagine a micului omulet pe care l-am vazut pentru prima oara in viata si de care m-am indragostit pe loc. Ma ia cu frisoane si mi se umplu ochii de lacrimi cand ma gandesc la ziua de 25 septembrie 2006. A fost si va ramane probabil cea mai frumoasa si emotionanta zi din viata mea.
A durat 15minute, timp in care trebuia sa respir si sa imping la comanda doctorului. Erau vre-o 5-6 persoane, cadre medicale langa mine. La ora 17:00 am simtit o presiune si ceva fierbinte, am auzit plansul bebelusului meu. Nu pot descrie acea senzatie, nu poate fi redata nici intr-o mie de cuvinte, trebuie traita. Bebe era pe o masa langa mine unde doctorul neonatolog il examina. Ma uitam la el cu ochii plini de lacrimi. Dupa ceteva minute o asistenta la infasat ca pe o sarmaluta si mi la pus pe piept. In acel moment am simtit ca sunt numai eu si cu el in tot universal, plangeam si ma uitam la fetisoara lui mica, la ochisorii intre-deschisi, vroiam ca acea clipa sa dureze vesnic.

De fiecare data cand ma uit la pozele din prima zi in care s-a nascut puiutul meu, plang si-mi amintesc cu nostalgie ca Dumnezeu mi-a dat tot ceea ce este mai frumos si important in viata – un copil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Autor: Anastasia

Acest articol este un post preluat de pe blogul Anastasiei, "Trup frumos, minte sanatoasa". Anastasia ne impartaseste cate putin din experienta si miracolul aducerii pe lume a unui copilas. Spune-ne si tu... prin cate ai trecut pentru a-ti aduce pe lume bebelusul?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri