Promed System, singura clinica din Romania specializata in medicina materno-fetala, a incheiat perioada de inscriere in campania “Un FIV gratuit pe luna”. Aceasta se adreseaza cuplurilor care prezinta probleme de infertilitate.

In perioada noiembrie 2010 – ianuarie 2011, 150 de cupluri si-au depus dosarele, iar in momentul de fata se afla deja in investigatii sau tratament de specialitate corespunzator pentru procedura de fertilizare in-vitro.

Comisia de fertilitate a Clinicii de Medicina Materno-Fetala Promed System a ales deja primele 6 cupluri care vor beneficia de aceasta procedura. Pentru primul cuplu care a beneficiat de procedura de fertilizare in-vitro gratuita, sarcina este, in acest moment, in evolutie.

"Multumim echipei Promed System, o echipa minunata formata din oameni care iti inteleg cu adevarat problemele. A fost cel mai frumos lucru care ni s-a putut intampla in toata viata", au declarat Daniela si Mihaita Ionel, primii beneficiari ai procedurii de fertilizare in-vitro gratuita.

„Am lansat aceasta campanie tocmai pentru ca, in Romania, rata infertilitatii este ingrijorator de ridicata. Luand in calcul faptul ca majoritatea cuplurilor cu probleme nu isi permit tratamentul si procedura de fertilizare in-vitro, ne-am gandit sa ajutam aceste cupluri, care incearca de foarte mult timp sa conceapa un copil. Numarul crescut al celor care s-au inscris in campania noastra ne ofera incredere ca ceea ce am initiat raspunde la o necesitate din ce in ce mai intalnita ”, spune Silviu Predoi, Director General Promed System si specialist in medicina materno-fetala.

Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti pe site-ul Promed System https://www.clinica-promed.ro/.

Sursa: Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri