20 Februarie 2012 publicat în Sarcina 12 share-uri

Daca aveti greturi matinale va fi fata, daca burtica este joasa inseamna ca va fi baiat, daca ... daca... Suntem absolut convinse ca ati auzit tot felul de mituri ciudate legate de sarcina. Iata cateva dintre ele si povestea adevarata din spatele lor.
Daca ai greturi matinale inseamna ca vei avea fata

Majoritatea doctorilor cred ca acesta nu este decat un mit, insa un studiu medical a demonstrat ceva diferit. 53% din femeile internate din cauza greturilor matinale severe au adus pe lume fete. Nimeni nu stie exact de ce au loc greturile matinale, dar se presupune ca ar avea legatura cu nivelul de hormoni din corp. Altii spun ca ar fi vorba despre o deficienta de zinc sau dau vina pe factorii genetici sau psihici.

Daca iti ridici mainile/ bratele atunci cand esti insarcinata, cordonul ombilical va ajunge in jurul gatului fatului

Exista 25 % sanse ca fatul sa aiba cordonul obilical infasurat in jurul gatului, insa acest lucru nu are nicio legatura cu activitatea mamei din timpul sarcinii. Se presupune ca activitatea fatului este factorul principal pentru care se intampla acest lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Daca ai arsuri la stomac in timpul sarcinii vei avea un copil paros

Arsurile la stomac sunt absolut normale in timpul sarcinii pentru ca pe masura ce burtica se mareste, toate organele sunt impinse, inclusiv stomacul, iar acidul din el ajunge cu o usurinta mai mare in esofac (reflux). Medicamentele care atenueaza aciditatea din stomac (recomandate de medic), pozitia dreapta pastrata de dupa ce ati mancat si dormitul pe o perna care sa va tina parta superioara a corpului putin ridicata va vor ajuta sa nu mai aveti arsuri.

Nu puteti sa mancati somon

Somonul este foarte bun pentru viitoarele mamici pentru ca are acizi grasi, foarte buni pentru mama, cat si pentru copil. Singurele probleme sunt daca somonul nu este bine gatit ca poate avea niste paraziti nu tocmai prietenosi, si continutul de mercur care este toxic pentru fat. Tinand cont ca somonul este un peste de apa dulce, riscul de intoxicare cu mercur este mic.

Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul A contat cine a zbierat mai tare

Dormitul pe spate nu e bun

In ultimele stagii de sarcina, din cauza ca burtica este din ce in ce mai mare poate afecta fluxul sangvin insa acest lucru nu i se intampla oricui. Este vorba de fapt despre persoanele care au o sarcina mai lunga, de cele care au tensiunea mare, persoanele ale caror rinichi nu functioneaza in parametri normali. In aceste situatii este bine daca aceasta persoana doarme pe o parte. Insa nu e o regula. Femeile insarcinate sanatoase pot sa doarma in orice pozitie se simt ele confortabil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri